Închide meniul
VIDEO

Rareș Ilie, alături de noile vedete de la Nice: „Mulți jucători din România nu ating acest nivel!” Cine a insistat pentru transferul românului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 17:35

Rareș Ilie, alături de noile vedete de la Nice: „Mulți jucători din România nu ating acest nivel! Cine a insistat pentru transferul românului

Rareș Ilie s-a transferat de la Nice la Rapid

Rareș Ilie, la conferința de presă de prezentare la Nice / Facebook OGC Nice

Nice a organizat vineri o conferință de presă în care și-a prezentat noile achiziții, printre care și românul Rareș Ilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie s-a transferat în această vară de la Rapid la Nice pentru cinci milioane de euro. Puștiul de 19 ani vrea să-i facă mândri pe români prin evoluțiile sale.

Rareș Ilie, alături de noile vedete de la Nice

Tatăl meu s-a ocupat de tot. Am știut doar când mutarea era deja făcută. Știam că antrenorul mă vrea aici. Detaliile le știe doar tatăl meu, eu mă concentrez doar pe fotbal. Am găsit o echipă bună, colegii m-au primit foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Mi-am făcut prietenii. Orașul e frumos. Acum sunt concentrat pe începutul de sezon.

Am urmarit cateva meciuri din liga franceza la televizor, în România. Cunoșteam câțiva jucatori precum Danté, e unul dintre cei mai experimentați jucători, eu sunt tânăr. De când am ajuns aici am aflat mai multe despre istoria clubului și am descoperit un club grozav.

Am obiectivele mele personale, dar sunt aici să-mi ajut echipa în primul rând. Vreau să dau tot ce am mai bun și să fac oamenii mândri. E o șansă importantă pentru mine, nu mulți jucători din România ajung la acest nivel.

Reclamă

Joc în stânga sau în centru, depinde unde mă pune antrenorul. Îmi plac ambele posturi”, a spus Rareș Ilie, la conferința de presă de prezentare la Nice.

Cine a insitat pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice

În aceeași conferință de presă, antrenorul Lucien Favre a recunoscut că Rareș Ilie este „pariul” său.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut mult timp să mă uit la jucători, este normal să mă intereseze lumea fotbalului. Rareș Ilie are ceva special, fără îndoială. Urmăresc mulți jucători pentru că trebuie să fiu pregătit. Eram în pauză și aveam mai mult timp. Este jobul meu”, a spus Lucien Favre.

Rareș Ilie este al doilea cel mai scump jucător vândut vreodată de Rapid, după Cristian Săpunaru.

Nice i-a mai adus în această vară pe Kasper Schmeichel (portar), Mattia Viti (fundaș), Alexis Beka-Beka (mijlocaș) și Aaron Ramsey (mijlocaș).

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0

Rareş Ilie a bifat 20 de minute în ultimul amical al echipei sale, Nice. Românul a fost introdus în teren de către Lucien Favre în minutul 71, iar 7 minute mai târziu a oferit un assist.

Rareş Ilie a intrat în careu, după un un-doi creat cu francezul Amine Gouiri, şi a pasat ulterior spre marcatorul golului, Calvin Stengs, care era cu poarta goală.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și