Închide meniul
Video

Ratare monumentală în Lyon – Lille! Atacantul lui Lille nu a putut trimite pe spaţiul porţii din doar câţiva metri

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 20:57

Reclamă

Ratare monumentală în Lyon - Lille! Atacantul lui Lille nu a putut trimite pe spaţiul porţii din doar câţiva metri

Jonathan David nu a putut marca din doar câţiva metri / captura AntenaPLAY

Ratare monumentală în Lyon – Lille! Atacantul Jonathan David a fost găsit perfect de o centrare a lui Adam Ounas, dar nu a putut marca. Meciul e LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David a reluat din prima, dar a trimis peste poartă, spre stupefacţia colegului său, care a centrat perfect. Portarul lui Lyon nu avea cum să intervină dacă mingea era pe spaţiul porţii.

Ratare monumentală în Lyon – Lille! Atacantul lui Lille nu a putut trimite pe spaţiul porţii din doar câţiva metri

David a ratat şansa de a restabili egalitatea înainte de a se fluiera finalul primei reprize.

Lyon – Lille a fost 1-0 la pauză, după ce Orban a deschis scorul. Charki i-a pasat foarte bine lui Orban, care a scăpat singur cu portarul şi a finalizat perfect, cu o scăriţă. A fost o pasă superbă la golul cu care Orban a deschis scorul. Jucătorii lui Lyon au combinat foarte bine, iar Orban s-a descurcat excelent atunci când a primit mingea de la Charki.

După pauză, Lyon a majorat avantajul, în minutul 47, prin Cherki, dar Lille a reuşit să reducă din handicap. În minutul 53, Ribeiro a marcat pentru Lille.

Reclamă

AntenaPLAY transmite LIVE spectacolul din Cupa franţei. Sochaux – Rennes a fost ieri în AntenaPLAY, scorul final fiind 0-6.

În această seară se mai dispută, LIVE în AntenaPLAY, Strasbourg – Le Havre (21:30) şi PSG – Brest (22:10). Cel mai probabil, îl vom vedea LIVE pe Kylian Mbappe.

Programul optimilor Cupei Franţei, LIVE în AntenaPLAY:

Sochaux – Rennes 0-6 (6 februarie, 21:45)
Lyon – Lille (7 februarie, 19:30)
Strasbourg – Le Havre (7 februarie, 21:30)
Paris SG – Brest (7 februarie, 22:10)
Rouen – Monaco (8 februarie, 21:45)

Reclamă 4 / 0/3

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe: „Real Madrid are încredere totală”

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe. Cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri, a transmis că nimic nu s-a semnat încă.

Totodată, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu a fost informat oficial despre acest transfer, dar Real Madrid are încredere totală că mutarea se va realiza.

Real Madrid continuă să lucreze la contractul cu Kylian Mbappe cu încredere totală, dar nimic nu a fost semnat încă.

Real Madrid crede că Mbappe își dorește cu adevărat să se întâmple acest lucru în acest an, dar e încă devreme să spună gata sau semnat.

O decizie oficială din partea jucătorului este așteptată în curând, deoarece toate părțile îl văd pe Mbappe transmiţându-i planurile sale lui PSG în curând.

Nasser Al-Khelaifi și PSG nu au primit încă o comunicare oficială… iar acesta este un pas crucial.

Un moment cheie va fi atunci când Mbappe îl va informa pe Nasser Al-Khelaifi”

Există o înţelegere verbală între Kylian și președintele lui PSG din august, deoarece Mbappe a acceptat să nu primească un bonus de fidelitate de 80 de milioane de euro în cazul în care pleacă… dar a promis, de asemenea, că îl va informa pe președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, înaintea oricui, de îndată ce își va decide viitorul, în condiţiile în care contractul expiră pe 30 iunie 2024.

Reclamă

Un moment cheie din saga va fi atunci când Mbappe îl va informa pe Nasser Al-Khelaifi de la Paris Saint-Germain.

Încrederea totală a lui Real Madrid a fost împărtășită și în vestiar… dar, încă o dată, nu este nimic semnat încă.

Dacă Mbappe decide să semneze cu Real, salariul nu ar trebui să fie semnificativ mai mic decât cel oferit în 2022.

Surse confirmă că PSG și-a pregătit deja planul de rezervă, în cazul în care Mbappe decide să plece — inclusiv semnarea unor contracte importante cu 3 jucători tineri şi talentaţi”, a transmis Fabrizio Romano pe Instagram.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și