Închide meniul

Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG: „E perfect! Mă bucur că pot să-l antrenez!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 10:25

Reclamă
Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG: E perfect! Mă bucur că pot să-l antrenez!”

Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG

Luis Enrique și Kylian Mbappe, în timpul unui antrenament la PSG/ Profimedia

Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG, nu a întârziat să apară. Antrenorul campioanei Franței s-a declarat bucuros de faptul că îl poate antrena pe starul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG luna trecută, și a ratat stagiul de pregătire al francezilor din Japonia. Ulterior, atacantul a ratat și primul meci din noul sezon de Ligue 1, cu Lorient, însă a revenit în cele din urmă la antrenamentele echipei.

Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG

Luis Enrique a dezvăluit că Kylian Mbappe se regăsește într-o condiție perfectă, și este dornic să revină pe teren cât mai repede. Atacantul a fost reprimit în lotul celor de la PSG, după duelul cu Lorient, din prima etapă a sezonului.

„Kylian Mbappe se află într-o condiție perfectă, din câte am văzut la antrenamente. Are multă dorință și este într-o bună condiție morală. Sunt foarte fericit că pot antrena un jucător de clasă mondială precum este el”, a declarat Luis Enrique, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

De asemenea, după ce a revenit în lotul lui PSG, Kylian Mbappe nu a mai avut nicio întâlnire cu oficialii clubului, în privința viitorului său. Tot scandalul din această vară a apărut în urma faptului că starul francez a refuzat să-și mai prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Parc de Princes, înțelegere care expiră la finalul sezonului.

Reclamă

Oficialii lui PSG, în frunte cu Nasser Al-Khelaifi, au venit cu mai multe propuneri pentru Kylian Mbappe, însă acestea le-a refuzat pe toate. Atacantul francez își dorește să părăsească echipa în vara viitoare, însă francezii nu vor să-l piardă gratis, astfel că insistă ca acesta să semneze un nou contract.

În runda viitoare, PSG se va duela cu Toulouse. Kylian Mbappe este anunțat a fi în lotul campioanei Franței, și ar urma să bifeze primele sale minute la echipa franceză, din acest sezon.

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG

Kylian Mbappe a fost avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG. Starul francez a revenit în lotul echipei lui Luis Enrique, după ce a fost exclus timp de aproape o lună, pentru că a refuzat să prelungească contractul cu formaţia de pe Parc des Princes.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă, în acest moment, pare un scenariu greu de crezut, Mbappe este avertizat în cazul în care se va răzgândi. Guti, fostul jucător al celor de la Real Madrid, îl doreşte pe francez la echipa de pe Santiago Bernabeu, dar îl sfătuieşte să nu forţeze nota.

Guti crede că Real Madrid nu îşi permite să îi închidă uşa unui astfel de jucător, dar dacă Mbappe va prelungi contractul cu PSG, fosta sa echipă se va reorienta către Erling Haaland:

„Vreau ca Mbappe să joace la Real Madrid. Real nu îşi poate permite luxul de a închide uşa unui asemenea jucător. Dar dacă Mbappe îşi prelungeşte contractul cu PSG, atunci va arăta că joacă teatru pentru bani. Dacă asta se va întâmpla, atunci Real Madrid îşi va îndrepta atenţia către Erling Haaland”, a spus Guti, citat de goal.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și