Închide meniul

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 11:26

Reclamă
Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

Roberto De Zerbi / Profimedia

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille. Fostul jucător de la CFR Cluj s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Brighton, după mai bine de un an şi jumătate petrecut la formaţia din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, italianul de 44 de ani a bătut palma cu Olympique Marseille, echipă cu care a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

Olympique Marseille a oficializat, sâmbătă seară, numirea antrenorului italian Roberto De Zerbi pentru trei sezoane, accesta promiţând să „ajute clubul să-şi recapete statutul pe care îl merită”.

„Am avut o dorinţă foarte puternică de a mă alătura acestui club. Istoria şi prestigiul care înconjoară OM, pasiunea şi fervoarea suporterilor săi, seriozitatea şi entuziasmul pe care mi le-au arătat directorii”, a spus De Zerbi într-un comunicat, potrivit news.ro.

„Abia aştept să mă aşez pe banca de pe Orange Velodrome, de data aceasta ca antrenor al OM, şi să ajut clubul să recâştige poziţia pe care Marseille o merită”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

În ciuda unui sezon care s-a încheiat pe un lamentabil loc opt şi a fost marcat de mai multe schimbări de antrenori, Pablo Longoria şi echipa sa au reuşit o lovitură prin atragerea acestui antrenor foarte bine cotat.

Tehnicianul originar din Brescia, care a trecut, printre altele, pe la Sassuolo şi Şahtior Doneţk, a fost dorit şi de Bayern Munchen, Liverpool sau Manchester United.

Reclamă

La OM, De Zerbi îi succede lui Jean-Louis Gasset, care a pregătit echipa doar câteva luni.

În vârstă de 44 de ani, De Zerbi a evoluat la CFR Cluj în perioada 2010/2012. În 30 de partide pentru formaţia din Gruia, el a marcat 8 goluri şi a oferit 6 pase de gol. În 2012, el s-a despărţit de CFR Cluj şi a devenit liber de contract.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:14

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

9:01

„Să nu exagerăm!” Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi! Ce a spus despre România – Olanda

8:54

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

8:47

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon: „Jocul meu a colapsat, am intrat în panică. Sunt dezamăgită de mine”

8:32

Diogo Costa a scris istorie, după ce a apărat trei penalty-uri în Portugalia – Slovenia! „Eroul” lusitanilor nu se teme de Franţa

8:13

Anunţul radical făcut de Cristiano Ronaldo după ce a plâns în hohote la EURO 2024, în timpul meciului Portugalia – Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și