Închide meniul

Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 18:50

Reclamă
Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern

Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton!

Roberto De Zebri / Profimedia

Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Clubul din Premier League a anunțat, printr-un comunicat oficial, despărțirea de omul care a trecut și pe la CFR Cluj, în cariera de jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a făcut performanță alături de Brighton, echipă pe care a dus-o în Europa League și pe banca căreia a obținut cea mai bună clasare din istoria clubului, în Premier League.

Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton!

Oficialii clubului Brighton au anunțat că se vor despărți de Roberto De Zebri după meicul cu Manchester United, din ultima etapă a acestui sezon de Premier League. Partida va avea loc duminică, de la ora 18:00.

”Brigton confirmă că Robert de Zerbi va pleca după meciul cu Manchester United, ultimul din cadrul acestui sezon de Premier League.

De Zerbi, care a sosit în septembrie 2022, după plecarea lui Graham Potter la Chelsea, a dus echipa la cea mai bună clasare în Premier League, în sezonul 20222/2023, și a condus clubul în șaisprezecimile UEFA Europa League, în acest sezon”, este o parte a comunicatului distribuit de oficialii lui Brighton.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit unor informații din presa internațională, De Zebri se află acum pe lista celor de la Barcelona și Bayern Munchen.

În cariera de jucător, De Zebri a trecut și pe la CFR Cluj. Inițial, a fost împrumutat de Napoli, în februarie 2010, iar în luna august a fost adus definitiv de echipa din Gruia, din postura de jucător liber de contract.

Ca și antrenor, italianul le-a mai antrenat pe: Drafo Boario, Foggia, Palermo, Benevento, Sassuolo și Șahtior Donețk.

Reclamă

Brighton l-a împrumutat pe Adrian Mazilu la Vitesse, iar românul a retrogradat în Liga a 2-a din Olanda

Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Tânărul a atins o bornă negativă, după ce în sezonul trecut câștiga titlul alături de Farul Constanța.

După un sezon de vis în tricoul fostei campioane a României, Gică Hagi l-a vândut pe Mazilu cu 3 milioane de euro, la Brighton, în Premier League. Oficialii „pescărușilor” au decis să îl împrumute totuși la Vitesse, în Olanda.

Vitesse a dus o luptă crâncenă pentru salvarea de la retrogradare, însă o decizie a dus clubul direct în Liga a 2-a.

Formația lui Adrian Mazilu a primit o penalizare de 18 puncte, din cauza incălcării cerințelor de licență.

După această penalizare, Vitesse are -1 punct, după 30 de meciuri jucate și nu mai are nicio șansă de salvare.

Clubul a decis să nu conteste decizia Federației din Olanda și va juca astfel în eșalonul secund, din sezonul viitor.

,,Este o zi neagră pentru noi, dar asta este realitatea dură. O astfel de sancţiune a fost inevitabilă, dar suntem extrem de mulţumiţi de oportunitatea oferită de a ne putea păstra licenţa actuală şi să revenim la cel mai înalt nivel în celălalt sezon. Dacă atacam decizia cu apel nu am fi câştigat nimic”, a spus Edwin Reijntjes, unul dintre oficialii formației.

Clubul a decis să nu conteste decizia Federației din Olanda.

Echipa la care este împrumutat Adrian Mazilu a fost o prezență constantă în cupele europene, în ultimii ani, și a jucat, consecutiv, timp de 35 de ani în Eredivise.

Pentru Vitesse, Adrian Mazilu a adunat 21 de minute în Ligă și o repriză în Cupa Olandei, fără să reușească vreun gol sau o pasă decisivă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și