Închide meniul
VIDEO

Scandal de proporţii între suporteri la Clermont – Marseille! Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, iar startul meciului a fost amânat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 23:00

Scandal de proporţii între suporteri la Clermont – Marseille! Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, iar startul meciului a fost amânat

Gaze lacrimogene, înainte de Clermont - Marseille

Stadionul lui Clermont, înaintea meciului cu Marseille/ Profimedia

Un scandal de proporţii între suporteri a avut loc la partida dintre Clermont şi Marseille, startul meciului fiind amânat după ce poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene. Jucătorii au fost trimişi la cabine, aerul de pe stadion fiind greu de respirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clermont şi Marseille se întâlnesc într-un meci din etapa a 23-a din Ligue 1. Înainte de meci, cele două formaţii se află pe locul 11, respectiv 3, din campionatul Franţei.

Scandal între suporteri la Clermont – Marseille, iar meciul a fost amânat după ce poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene

Poliţia a fost alertată cu puţin timp înainte de startul meciului dintre Clermont şi Marseille. L’Equipe anunţă că poliţiştii au intervenit pentru a calma spiritele dintre suporterii celor două echipe.

Fanii au făcut prăpăd, fiind echipaţi cu torţe, pe care le-au aprins în afara arenei lui Clermont. Oamenii legi au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene, pentru a stopa scandalul colosal iscat.

Reclamă

Pentru că aerul era greu de respirat, arbitrul partidei i-a trimis pe jucători la vestiare, iar oficialii celor două formaţii s-au consultat cu privire la destinul partidei. Decizia finală a fost luată de central, care a ajuns la concluzia că meciul poate fi reluat.

Fanii au avut mult de suferit după scandalul colosal de pe stadion, mulţi fiind afectaţi involuntar de gazele lacrimogene cu care au intervenit polişiştii.

Meciul dintre Clermont şi Marseille a început cu 45 de minute întârziere, la ora 22:45.

Reclamă 4 / 0/3

Ruslan Malinovskyi, gol de poveste în Marseille – PSG

Ruslan Malinovskyi a înscris un gol de poveste în Marseille – PSG. Ucraineanul a reuşit o execuţie de senzaţie în meciul începutului de an din optimile Cupei Franţei, care a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Mijlocaşul ofensiv împrumutat de la Atalanta se simte excelent în Franţa. Marcator în urmă cu trei zile în Ligue 1, împotriva lui Nice, Malinovskyi i-a cucerit definitiv pe fanii de pe Velodrome.

Alexis Sanchez a deschis scorul din penalty, în minutul 31, după un fault în careu făcut de Sergio Ramos. Fostul fundaş al lui Real Madrid s-a revanşat chiar în prelungirile primei reprize şi a restabilit egalitatea.

Marseille a trecut din nou în avantaj după super-golul marcat de Malinovskyi, din minutul 57. Alexis Sanchez a şutat, mingea a fost deviată de un adversar şi a ajuns până la ucrainean. Jucătorul în vârstă de 29 de ani nu a stat pe gânduri şi a şutat din voleu. A trimis imparabil. Gianluigi Donnarumma nu a putut interveni la execuţia în forţă a fotbalistului care devenise rezervă la Atalanta.

Derby-ul Marseille – PSG s-a jucat într-o atmosferă spectaculoasă. Toate cele 65.000 de bilete au fost vândute, fanii gazdelor aşteptând prima victorie în faţa marii rivale după aproape 3 ani de aşteptare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și