Închide meniul

Scandal după ce Rareș Ilie a ajuns la Nice: „Transferul mi se datorează numai mie! Oricine spune altceva minte!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 13:24

Scandal după ce Rareș Ilie a ajuns la Nice: „Transferul mi se datorează numai mie! Oricine spune altceva minte!”

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice

Rareş Ilie, în tricoul Rapidului / Hepta

  • Scandal după ce Rareș Ilie a ajuns la Nice
  • Liubliana Nedelcu a răbufnit

Impresara Liubliana Nedelcu a răbufnit după transferul lui Rareș Ilie la Nice. Agentul de jucători susține că datorită ei a ajuns „perla” Rapidului în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liubliana Nedelcu a precizat că ea l-a propus pe Rareș Ilie șefilor lui Nice și i-a convins să achite cinci milioane de euro ca să-l transfere de la Rapid.

Liubliana Nedelcu a răbufnit după transferul lui Rareș Ilie la Nice

„Primesc multe mesaje de la rapidiști în care sunt învinuită că am ajutat Petrolul și nu Rapid. Păi Rareș Ilie cum a ajuns la Nice? Cine l-a propus? Suma de transfer cina a încasat-o? Rapidul. Deci am ajutat Rapidul sau nu?

Reclamă

Transferul lui Rareș Ilie la Nice mi se datorează numai mie! Oricine spune altceva minte! Eu detest minciuna și îi detest pe mincinoși. Liubliana Nedelcu nu face niciodată afirmații care să nu fie susținute de dovezi” a fost mesajul postat pe facbook de impresar.

Sursa: Facebook Liubliana Nedelcu

Rareș Ilie, prezentat oficial la Nice

Azi, Nice a anunțat oficial transferul lui Rareș Ilie de la Rapid. Jucătorul de 19 ani a efctuat vizita medicală și a semnat actele cu formația din Ligue 1.

Reclamă

Nice a pregătit un videoclip cu cele mai tari driblinguri, pase și goluri reușite de Rareș Ilie în singurul său sezon petrecut în prima ligă la Rapid. „Bine ai venit acasă!”, a fost mesajul formației franceze pentru puștiul de 19 ani.

5 milioane de euro a plătit Nice pentru jucătorul de 19 ani. Rareș Ilie a reușit șase goluri și 10 assist-uri în sezonul precedent pentru Rapid.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă 4 / 0/3

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Rareș Ilie, trimis la Nice cu avion privat

Dan Șucu nici nu a vrut să audă ca Rareș Ilie să zboare în Franța cu o cursă de linie și l-a urcat pe puștiul-minune al Rapidului într-un avion privat. Suma plătită de finanțatorul giuleștenilor e impresionantă.

Dan Șucu l-a răsplătit pe Rareș Ilie cu un avion privat pentru banii pe care i-a adus în conturile clubului. 30.000 de euro e suma plătită de noul acționar din Giulești pentru zborul privat al puștiului de 19 ani, conform prosport.ro.

Rareș Ilie a fost condus de iubită la aeroport înainte de plecarea în Franța. Cei doi îndrăgostiți au oferit un moment emoționant în fața camerelor de filmat.  Au fost protagoniștii unui sărut franțuzesc la aeroport, chiar înainte de plecarea fostei „perle” a Rapidului la Nice.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței
AntenaPLAY • 9 feb., 11:10
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă
Fotbal extern • 1 feb., 8:46
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor
Ionuţ Radu, în timpul unui meci
Ligue 1 • 16 ian., 14:07
Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa