Închide meniul

Se pregătește Kylian Mbappe de plecare? Starul lui PSG și-a făcut bagajele + Sergio Ramos a plecat în savană

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 mai 2022, 17:48

Se pregătește Kylian Mbappe de plecare? Starul lui PSG și-a făcut bagajele + Sergio Ramos a plecat în savană

Sergio Ramos și Kylian Mbappe sunt colegi la PSG

Kylian Mbappe și-a strâns lucrurile din casă și dă semne că se pregătește de transferul de la PSG la Real Madrid. De cealaltă parte, Sergio Ramos a plecat deja din Paris. Spaniolul a făcut o vizită în savana din Rwanda, alături de alți trei coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artistul Ora Ito, un apropiat al lui Kylian Mbappé, a publicat mai multe fotografii de la domiciliul starului lui PSG, în care se întrezărește că jucătorul se pregătește pentru plecare. Ceea ce se află în fundalul pozelor a atras atenția jurnaliștilor de la Marca.

Se pregătește Kylian Mbappe să plece de la PSG la Real Madrid?

În fotografie se poate observa un raft cu trofee împachetate, precum și cutii de carton cu ziare și reviste despre sport, iar una dintre ele îl are pe copertă chiar pe Mbappe. Imaginea ar putea sugera ca starul lui PSG se pregătește deja de plecare și s-a apucat să-și adune toate obiectele de valoare.

Sursa: Marca.com

Sursa citată anunță că nu există nicio îndoială că imaginea încărcată de Ora Ito este din casa lui Kylian Mbappe. Fotografia publicată de prietenul lui Mbappe ar putea fi din alt an, întrucât tricoul semnat este din sezonul 2019-2020. Chiar și așa, într-un alt story, Ora Ito a postat fotografie cu Cupa Mondială și un afiș de benzi desenate ale lui Mbappe, care datează din octombrie 2021.

Ceea ce e clar cu siguranță este că viitorul lui Mbappe va fi decis în scurt timp. Jucătorul își va anunța decizia finală înainte de sfârșitul lunii mai. Ultimul meci al lui PSG din acest sezon se va disputa pe 21 mai. Începând din acel moment, Mbappe e așteptat să comunice oficial dacă va juca sau nu la PSG în sezonul viitor. Contractul său e scandent la finalul sezonului.

Reclamă

Sergio Ramos, excursie în Rwanda

Sergio Ramos, alături de Keylor Navas, Julian Draxler și Thilo Kehrer, au vizitat statul african Rwanda, în cadrul unui parteneriat între Visit Rwanda și clubul PSG. Cei doi foști jucători de la Real Madrid au fost însosiți și de soții.

Timp de trei zile, fotbaliștii s-au bucurat de natura și peisajele din Rwanda, cea mai vizitată țară din Africa.

&

Reclamă 4 / 0/3

Aceștia au avut șansa de a vedea lei, elefanți, antilope, zebre, rinoceri și alte animale sălbatice în habitatul lor natural, la Parcul Național Akagera, ultimul refugiu pentru speciile de savană din Rwanda. Este o atracție turistică unică, care găzduiește peste 13.000 de animale.

Jucătorii nu au vrut să rateze și șansa de a vizita Parcul Naţional Vulcani, pentru a observa maiestuoasele gorile de munte. De asemenea, Ramos & Co. s-au întâlnit cu juniorii de la Academia Paris Saint-Germain din Kigali.

Mbappe, votat la alegerile prezidențiale din Franța

Alegătorii francezi au simţul umorului şi iubesc fotbalul. În timp ce au fost chemaţi la urne pentru a alege între Marine Le Pen şi Emmanuel Macron în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, unii i-au trecut pe Kylian Mbappe și Zinedine Zidane pe buletinele de vot. Acesta este cazul în special în Les Ulis, în regiunea Essonne, unde legendarul antrenor a primit un vot.

Primarul oraşului, Clovis Cassan, a împărtăşit vestea pe Twitter, anunţând totodată că Kylian Mbappé a fost citat pe un buletin de vot în care a tăiat numele candidatei extremei dreapta, Marine Le Pen. Evident, aceste două voturi au fost considerate ca fiind nule.

Nu este pentru prima dată când fotbaliştii sunt menţionaţi la urnele de vot. În primul tur, Karim Benzema a primit un vot la Roubaix. Cheick Diabate, fostul jucător la Girondins de Bordeaux şi FC Metz, a fost, de asemenea, popular în unele secţii de votare. În sud-vest, mai exact la Toulouse, mijlocaşul olandez Branco Van den Boomen a primit câteva voturi, în special datorită sezonului său excelent cu TFC, echipă foarte aproape de promovarea în Ligue 1, la care a reuşit 19 pase decisive de la începutul campionatului.

Reclamă
Recomandări
  • Kylian Mbappe și-a făcut bagajele
  • Sergio Ramos a plecat în savană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și