Închide meniul

Sferturile de finală ale Cupei Franţei sunt LIVE în AntenaPLAY, pe 28 februarie şi 1 martie. Programul meciurilor

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 14:34

Sferturile de finală ale Cupei Franţei sunt LIVE în AntenaPLAY, pe 28 februarie şi 1 martie. Programul meciurilor

Sferturile de finală ale Cupei Franţei sunt LIVE în AntenaPLAY

Alexis Sanchez, în Olympique Marseille - PSG 2-1

  • Sferturile de finală ale Cupei Franţei sunt LIVE în AntenaPLAY
  • Olympique Marseille – FC Annecy şi Olympique Lyon – Grenoble, cele mai tari meciuri

Sferturile de finală ale Cupei Franţei au fost anunţate şi se vor desfăşură pe 28 februarie şi 1 martie, LIVE şi exclusiv în AntenaPLAY. Partidele se vor disputa la ore care încă nu au fost stabilite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a eliminat-o pe PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY, Olympique Marseille se va duela cu un adversar mult mai accesibil, Annecy, echipă din Ligue 2. De asemenea, Olympique Lyon va lupta tot cu o echipă din eşalonul secund, Grenoble.

Sferturile de finală ale Cupei Franţei sunt LIVE în AntenaPLAY

Toulouse va juca cu Rodez, echipa din Ligue 2 care a eliminat-o în optimi pe Auxerre, noua grupare a lui Ionuţ Radu. Singurul meci care aduce la start două echipe din Ligue 1 este Nantes – Lens.

Reclamă

Programul complet al sferturilor Cupei Franţei

Messi și Neymar, eliminați din Cupa Franței

Neymar și Messi au fost titulari la PSG, dar nu și-au putut ajuta echipa. Sergio Ramos a făcut un penalty, transformat de Alexis Sanchez în minutul 31. Veteranul din defensiva parizienilor s-a revanșat în prelungirile derby-ului, când a reluat în poartă centrarea excelentă a lui Neymar.

Reclamă

După pauză, cei 65.000 de fani de pe Velodrome au avut ce sărbători. Malinovskyi a înscris cu un șut magnific, din voleu, în minutul 57. Finalul i-a aparținut lui PSG, care a atacat în valuri. Sergio Ramos a avut o șansă uriașă în prelungiri, dar liderul din Ligue 1 a pierdut și este out din Cupa Franței.

A fost a doua victorie din istorie pentru Marseille, în Cupă, dintr-un total de 12 meciuri cu PSG. Jucătorii lui Igor Tudor au scris istorie! Singurul succes al lui OM data din optimile de finală ale ediţiei 1990-1991, 2-0 pe Parc des Princes.

Căpitanul Marquinhos a spus tot după Marseille – PSG 2-1

Antrenorul lui PSG, Galtier, a jucat cu Lionel Messi şi Neymar titulari, dar echipa care s-a impus în duelul de pe Stade Velodrome a fost Marseille. Căpitanul Marquinhos a răbufnit la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

”Am greșit lucruri, e timpul să tăcem din gură. Știm că trebuie să îmbunătățim lucruri dacă dorit să facem lucruri importante în acest sezon. Doare, pentru că este un titlu ratat. Suntem dezgustați.

Știam că vor face mult presing. Nu am reușit să trecem mai repede de liniilor lor. Am făcut câteva greșeli care ne-au costat scump. Știm unde trebuie să îmbunătățim lucrurile. E o un eșec care doare, pentru că este un meci de cupă împotriva rivalei noastre.

Ne-am fi dorit să ne întoarcem la Paris cu o victorie și o calificare. Trebuie să fim mai buni, trebuie să continuăm să muncim și să mergem înainte”, a spus Marquinhos, pentru France 3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Le Puy F.43 Auvergne - Rennes 1-3, în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 29 feb., 23:45
Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3, în AntenaPLAY. Spectacol în sferturile Cupei Franţei
Ladislau Boloni, primul punct din 2024
Ligue 1 • 10 feb., 8:51
Ladislau Boloni, primul punct din 2024! Metz a remizat cu Olympique Marseille, chiar pe Velodrome
Kylian Mbappe a primit verdictul medicilor după faultul „de închisoare” din PSG - Brest 3-1
AntenaPLAY • 9 feb., 13:46
Kylian Mbappe a primit verdictul medicilor după faultul „de închisoare” din PSG – Brest 3-1. Meciul a fost în live AntenaPLAY