Închide meniul

Situația lui Ladislau Boloni, de la Metz, analizată în L’Equipe. Ce se întâmplă cu românul, după seria de rezultate slabe

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 18:47

Situația lui Ladislau Boloni, de la Metz, analizată în LEquipe. Ce se întâmplă cu românul, după seria de rezultate slabe

Situația lui Ladislau Boloni, de la Metz, a fost analizată în L’Equipe

Ladislau Boloni / Profimedia

Situația lui Ladislau Boloni, de la Metz, a fost analizată în L’Equipe. Jurnaliștii din Franța au vorbit despre rezultatele înregistrate de echipa românului, de la promovarea în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa românului se află într-o situație dificilă, în cadrul campionatului din Franța. Nou promovată în Ligue 1, Metz este pe locul al 17-lea în clasament, cu 17 puncte. Poziția ocupată de formația pregătită de Boloni duce la retrogradarea directă în Ligue 2.

Situația lui Ladislau Boloni, de la Metz, analizată în L’Equipe

Metz nu a mai reușit să câștige niciun meci oficial din luna noiembrie. La momentul respectiv, elevii lui Boloni se impuneau pe terenul lui Lorient, cu scorul de 3-2.

În aceste condiții, jurnaliștii de la L’Equipe au vorbit despre criza de la Metz. Aceștia sunt de părere că jocul echipei nu poate fi schimbat de Boloni, având în vedere că oficialii formației nu au adus jucători de calitate.

Totodată, francezii sunt de părere că postul lui Ladislau Boloni nu este amenințat și că reprezentanții clubului sunt conștienți că valoarea echipei nu este una potrivită pentru Ligue 1. Totodată, șefia lui Metz nu își permite să îi rupă contractul antrenorului român, care expiră în vara anului 2025.

Reclamă

“Metz nu a avut decât cinci atacuri construite după minimum zece pase în această stagiune în Ligue 1! Şi chiar dacă tehnicianul echipei grena, Ladislau Boloni, este un adept al jocului de tranziţie, echipa acestuia posedă penultimul atac din campionat, cu numai 18 goluri marcate.

Deşi este conştient de limitele echipei sale, patronul lui Metz nu e genul care să îşi demită antrenorii în timpul sezonului. El a făcut acest lucru doar de trei ori de la sosirea sa în 2009 (2).

În această etapă, Boloni nu e ameninţat. Şi pentru că clubul nu ar avea mijloacele necesare pentru a-l compensa pe antrenorul român, care a sosit în iunie 2022 şi căruia i-a şi prelungit la vară contractul până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Surse din anturajul lui Metz susţin că antrenorul este nevoit să se mulţumească cu o echipă limitată. Mercato de iarnă nu l-a ajutat”, au notat jurnaliștii publicației din Hexagon.

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu. După ultimul duel din Ligue 1, un suporter al celor de la Metz nu a ținut cont de faptul că românul răspundea la o serie de întrebări și și-a exprimat dorința.

În ultimul duel, Metz a fost învinsă de Montpellier cu scorul de 0-3. Partida a reprezentat al 9-lea meci fără victorie pentru echipa pregătită de tehnicianul român, acum în vârstă de 70 de ani.

După meci, Ladislau Boloni a mers la interviul obișnuit, pentru a răspunde la o serie de întrebări din partea jurnaliștilor. În timpul acestuia, un fan din tribunele arenei a strigat: „Boloni, demisia!”, iar reacția lui Ladislau Boloni nu a întârziat să apară.

Românul a fost cât se poate de calm și a spus: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și