Închide meniul
VIDEO

Starurile lui PSG au dat fotbalul pe judo! Kylian Mbappe, pus la pământ. Imagini virale cu vedetele Parisului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 19:03

Starurile lui PSG au dat fotbalul pe judo! Kylian Mbappe, pus la pământ. Imagini virale cu vedetele Parisului

Kylian Mbappe a dat fotbalul pe judo

Kylian Mbappe, pe tatami la judo / Twitter PSG

Vedetele lui PSG, în frunte cu Kylian Mbappe, au dat fotbalul pe judo în turneul de presezon din Japonia. Fotbaliștii de sute de milioane de euro au fost puși la podea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şapte jucători de la Paris Saint-Germain aflati în prezent în turneu în Japonia, inclusiv Kylian Mbappé, au vizitat joi Kudokan, templul judo-ului din Tokyo, însoţiţi de un ghid cu totul special, Teddy Riner, membru al secţiei de judo a clubului.

Starurile lui PSG au dat fotbalul pe judo! Kylian Mbappe, pus la pământ

Kylian Mbappe a ezitat la început să se plaseze în centrul tatami-ului pentru o demonstrație. Campionul mondial a avut chiar onoarea de a-l putea doborî pe unul dintre maeștri, în aplauzele şi râsetele coechipierilor săi.

Reclamă

Hakimi, Kehrer şi Kimpembe au fost, de asemenea, prezenţi la mica simulare de luptă.

Teddy Riner e triplu campion olimpic la judo.

Christophe Galtier a început ”curățenia” la PSG

Christophe Galtier a început ”curățenia” la PSG. Mauro Icardi și Georginio Wijnaldum sunt doar două nume grele din lot care se află pe lista de plecări. Potrivit L’Equipe, campioana Franței se pregătește pentru cantonamentul de vară din Japonia, însă mai mulți jucători au fost informați că nu fac parte din planurile pentru următorul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mauro Icardi, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Eric Junior Dina Ebimbe, Rafinha, Sergio Rico sau Idrissa Gueye sunt doar câteva nume grele aflate pe lista de transferuri de la PSG. Aceștia vor fi nevoiți să își găsească echipe în scurt timp.

Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi caută soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului. Plecarea jucătorilor menționați este, fără doar şi poate, una dintre ele.

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG

Kylian Mbappe a decis să-şi prelungească înţelegerea pe Parc de Princes. Francezul a explicat de ce a ales să o refuze pe Real Madrid.

„Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută și nu le-am spus colegilor. Toți au fost surprinși. Apoi l-am sunat pe Florentino Perez. Am un mare respect pentru Real Madrid. Au făcut totul pentru a-mi facilita sosirea la club și le mulțumesc. Aveam datoria să le spun personal decizia mea. Am ajuns la un acord pentru a finaliza detaliile contractului.

Acum un an nu credeam ca voi fi aici. Acum am semnat un nou contract. Este o decizie personală. Nu mă gândesc la viitor, acum mă concentrez doar pe noul meu contract. Nu știu ce se va întâmpla mai încolo, habar n-am unde voi fi peste trei ani. Bineînțeles că a fost o decizie dificilă. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă refugiez în fotbal. Am vrut să-mi iau timpul necesar pentru această decizie.

Întotdeauna am visat să port tricoul lui Real Madrid. Am avut oportunitatea să fac asta când aveam 14 ani. Vă mulțumesc, vă înțeleg dezamăgirea. Sper că înțelegeți decizia de a continua în țara mea, sunt francez. Acestea fiind spuse, ca francez, visez să continui aici și să văd Franța și campionatul său în vârful fotbalului”, a spus Kylian Mbappe, la prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG, citat de as.com.

Campionul mondial va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025, iar marele vis rămâne câştigarea UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări
  • Starurile lui PSG au dat fotbalul pe judo
  • Kylian Mbappe, pus la pământ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și