Închide meniul

Thierry Henry l-a pus la punct pe Kylian Mbappe: „Există o singură regulă! Trebuie să faci asta!”. Starul lui PSG, „urecheat” după ce ar fi cerut să plece în iarnă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 21:54

Thierry Henry l-a pus la punct pe Kylian Mbappe: „Există o singură regulă! Trebuie să faci asta!. Starul lui PSG, „urecheat după ce ar fi cerut să plece în iarnă

Thierry Henry l-a "urecheat" pe Kylian Mbappe

Thierry Henry și Kylian Mbappe, în timpul unor meciuri / Colaj Profimedia

  • Thierry Henry l-a pus la punct pe Kylian Mbappe
  • Anunțul legendarului atacant francez

Thierry Henry l-a pus la punct pe Kylian Mbappe, după ce în presa internațională a apărut informația că super-atacantul de 23 de ani i-a anunțat pe conducătorii lui PSG că vrea să plece în această iarnă. Legendarul atacant de la Arsenal și Barcelona l-a „urecheat” pe mult mai tânărul său conațional pentru atitudinea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala nemulțumire a lui Mbappe ar fi legată de poziția pe care este folosit în atacul lui PSG. Christophe Galtier, antrenorul parizienilor, îl joacă în zonă centrală, în timp ce campionul mondial din 2018 și-ar dori să evolueze în bandă.

Thierry Henry l-a pus la punct pe Kylian Mbappe!

Thierry Henry s-a dat pe el însuși drept exemplu într-o situație asemănătoare și i-a transmis un mesaj clar lui Kylian Mbappe: „Când antrenorul îți cere să faci ceva, trebuie s-o faci!”.

Reclamă

„Nimănui nu-i place să fii expus undeva unde nu excelează, pur și simplu nu-ți place. Dar e ceva mult mai important decât orice altceva, iar acel lucru e propriul club. Oare echipa este cel mai important lucru în cazul lui sau l-au făcut să simtă că el este mai important decât echipa?

Există o singură regulă. Dacă antrenorul îți cere să faci ceva, tu trebuie s-o faci, dacă acel lucru e bun pentru echipă. Dacă e un lucru rău pentru echipă, atunci aș înțelege argumentul lui.

Reclamă

O să folosesc propriul meu exemplu. Nu-mi plăcea să joc atât de în lateral la Barcelona. Am urât să fac asta! Dar am făcut-o pentru echipă. Nu mi-a plăcut că, după o sută de selecții și nu știu câte goluri la naționala Franței, a trebuit să joc în banda stângă”, a spus Thierry Henry, potrivit ESPN.

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece

Marți, Marca a anunțat o știre care a șocat lumea fotbalului: Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în luna ianuarie. Starul francez a ajuns „la cuțite” cu șefii de pe Parc de Princes și își dorește să plece cât mai repede la altă echipă.

Nu mai există nicio cale de împacare între cele două părți”, au scris spaniolii.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp a apărut prima reacție din conducerea lui PSG. Directorul campioanei Franței, Luis Campos, a negat zvonul care a șocat lumea fotbalului în ultimele ore.

Luis Campos susține că Mbappe nu a vorbit deloc cu conducerea clubului cu privire la o posibilă plecare. Nici măcar președintele Nasser Al Khelaifi nu știe nimic despre intențiile starului de 24 de ani.

„Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre plecare. Neg această informație. Mbappe nu mi-a spus niciodată nimix despre intenția lui de a pleca în ianuarie. Vorbim cu el mereu, Messi, Neymar… suntem foarte fericiți să fim aici.

Mbappe nu mi-a spus niciodată mie sau lui Nasser Al Khelaifi că vrea să o părăsească pe PSG în ianuarie. Este Mbappe fericit aici? Ar trebui să-l întrebați pe el, este o întrebare foarte serioasă. Eu îl văd că lucrează ca un adevărat profesionist!”, a spus directorul lui PSG, Luis Campos, pentru Canal Plus, citat de Fabrizio Romano.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol