Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Kylian Mbappe, ratare incredibilă în Franța – Australia! A început să râdă, după ce și-a dat seama ce a făcut

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 22:02

CM 2022 | Kylian Mbappe, ratare incredibilă în Franța – Australia! A început să râdă, după ce și-a dat seama ce a făcut

Kylian Mbappe a semnat o ratare uriașă în Franța - Australia

Kylian Mbappe a semnat o ratare uriașă în Franța - Australia / Captură TVR

Kylian Mbappe a semnat o ratare incredibilă în meciul Franța – Australia, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de 23 de ani a avut o ocazie uriașă de a face 3-1 pe tabelă, însă a trimis mult peste transversală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a aflat la un pas să înscrie în poarta Australiei, în minutul 45, la scorul de 2-1 pentru naționala lui Didier Deschamps.

CM 2022 | Kylian Mbappe, ratare incredibilă în partida Franța – Australia!

Franța a declanșat un contraatac fulgerător în finalul primei reprize. Antoine Griezmann a fost lansat excelent în flancul drept de Dayot Upamecano, iar starul de la Atletico Madrid a centrat în careu. Acolo aștepta Kylian Mbappe, complet demarcat.

Super-atacantul campioanei mondiale a reluat spectaculos din voleu, dar a trimis mult peste poartă. Lui Mbappe nu i-a venit să creadă ce ocazie a irosit și a început sâ râdă ironic.

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA

Reclamă

Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în meciul de debut al Franței la Campionatul Mondial

Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în meciul Franța – Australia. Campioana mondială continuă să fie chinuită de accidentări. Naționala lui Didier Deschamps l-a pierdut pe fundașul de 26 de ani, de la Bayern Munchen, în debutul primului meci de la Campionatul Mondial din Qatar.

Seara din Qatar a început cum nu se putea mai prost pentru Franța.

Australia a deschis scorul în minutul 9, prin Craig Goodwin, cu o reluare din interiorul careului. Mathew Leckie a fost omul cu assist-ul. Acesta s-a aflat față în față cu Lucas Hernandez, în flancul drept. Francezul n-a reușit să-l oprească și, mai mult, s-a accidentat serios în duelul cu Leckie.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul campioanei mondiale a acuzat dureri la picior și a rămas întins pe gazon. Hernandez a avut nevoie de intevenția staff-ului medical și n-a putut să continue meciul. Lucas a fost înlocuit chiar de fratele său, Theo Hernandez, care evoluează la AC Milan.

Naționala Franței a fost chinuită de accidentări și înaintea debutului la Campionatul Mondial. Karim Benzema, Presnel Kimpembe și Christopher Nkunku s-au accidentat înaintea turneului final din Qatar și au fost scoși din lot de Didier Deschamps.

De asemenea, Raphael Varane a suferit și el probleme medicale, dar încă se află în lotul Franței pentru Mondialul din Qatar.

Recomandări
  • CM 2022 | Kylian Mbappe, ratare incredibilă în Franța – Australia
  • A început să râdă, după ce și-a dat seama ce a făcut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și