Închide meniul

„Va veni şi rândul meu să plec!” Kylian Mbappe, anunţ despre viitorul său la PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 13:05

„Va veni şi rândul meu să plec! Kylian Mbappe, anunţ despre viitorul său la PSG

Kylian Mbappe, anunţ despre viitorul său la PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a făcut un anunţ despre viitorul său la PSG. Starul francez a dezvăluit că la un moment dat, va pleca de la campioana din Ligue 1, deoarece acesta este ciclul normal al unui jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu şi-a prelungit contractul cu PSG. Înţelegerea atacantului cu gruparea de pe Parc de Princes expiră în această vară, atunci când starul francez va deveni liber de contract.

Kylian Mbappe, anunţ despre viitorul său la PSG

Kylian Mbappe a subliniat că în această vară, mulţi jucători care au scris istorie au plecat din Europa, aşa cum s-a întâmplat cu Lionel Messi, care a semnat cu Inter Miami, sau Neymar, care evoluează la Al-Hilal.

În acest context, Kylian Mbappe a dezvăluit că va veni şi rândul său curând să plece de la PSG, deoarece acesta este cursul firesc în fotbal, ca jucătorii să schimbe echipele.

„Mulți mari jucători care și-au lăsat amprenta în istoria fotbalului au părăsit Europa în această vară.

Reclamă

Intrăm într-o nouă eră a fotbalului. Este ciclul normal al acestui sport și la un moment dat va veni și rândul meu să plec”, a declarat Kylian Mbappe, conform GQ.com.

În acest sezon, Kylian Mbappe are cifre fabuloase. În cele 25 de meciuri bifate pentru PSG, în toate competiţiile, atacantul francez a reuşit să marcheze 26 de goluri şi să ofere şi patru pase decisive.

Kylian Mbappe, ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG

Kylian Mbappe este ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG. Starul francez a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia pariziană şi poate semna cu oricine în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit jurnalistului Daniel Riolo de la RMC Sport, Kylian Mbappe va fi ademenit cu un salariu de peste 100 de milioane de euro, plus o mulţime de beneficii pentru el şi familia lui. Mai mult, această ofertă nu va putea fi egalată de niciun alt club din lume şi ar face o eventuală ofertă din partea lui Real Madrid să pară una oarecare:

„În această poveste cu Mbappe trebuie să păstrăm lucrurile clare. Pe de o parte, avem o ofertă de la PSG care e ceva nemaivăzut până acum. Din Roma Antică, din Grecia Antică și de pe vremea piramidelor Egiptului. Depășește cu mult 100 de milioane de € pe sezon. E ceva ce niciun club nu va putea egala vreodată. Mbappe va avea beneficii pentru fratele său, pentru familie, pentru toată lumea… pentru agenția de jucători pe care mama sa vrea să o creeze. Sincer, este ceva incredibil.

Pe de altă parte avem o ofertă care este, am să spun normală, de la Real Madrid… Deci este un salariul normal pentru vedetele fotbalului. Vorbim despre 30 de milioane de € și poate puțin mai mult. Și nu ar fi regele clubului. Practic va reveni înapoi pe Pământ. Mbappe este la mijloc și trebuie să aleagă între aceste lucruri”, a anunţat juralistul Daniel Riolo, la rmcsport.bfmtv.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și