Închide meniul

Vecinii lui Neymar se plâng de petrecerile zgomotoase ale starului de la PSG: „Nu îi pasă că plăteşte o amendă!”

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 17:45

Reclamă
Vecinii lui Neymar se plâng de petrecerile zgomotoase ale starului de la PSG: „Nu îi pasă că plăteşte o amendă!

Neymar evoluează la PSG din 2016

Neymar, în timpul unui antrenament la PSG/ Profimedia

Vecinii lui Neymar se plâng de petrecerile zgomotoase date de starul de la PSG. Aceştia au apelat în mai multe rânduri la poliţie, însă se pare că brazilianul nu ţine cont de amenzi, în contextul în care câştigă un salariu colosal la campioana Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul brazilian Neymar locuieşte în Bourgivaal, Yvelines, la marginea oraşului Paris. Vecinii s-au plâns de petrecerile zgomotoase organizate de fotbalist, potrivit Le Parisien.

Vecinii lui Neymar se plâng de petrecerile zgomotoase ale starului de la PSG

După victoria din meciul cu Toulouse, din etapa a 22-a a campionatului Franţei, brazilianul, accidentat şi absent din lot, a sărbătorit succesul punând muzica foarte tare. Vecinii au contactat poliţia municipală, iar apoi pe cea naţională, pentru a interveni.

Neymar şi-a sărbătorit şi ziua de naştere, care a fost pe 5 februarie, iar petrecerea se pare că a durat până în zori.

Primarul localităţii, Luc Wattelle, a vorbit despre jucător, descriindu-l ca “un tip lipsit de respect”.

Reclamă

“Putem întocmi un proces verbal, dar ce faci cu o persoană căreia nu îi pasă că plăteşte o amendă de 135 de euro, având în vedere cât câştigă? La un moment dat, vom trimite un dosar procurorului, pentru tulburarea ordinii publice în mod repetat”, a explicat Luc Wattelle.

Nu a fost prima dată când Neymar a organizat o petrecere. El şi-a invitat colegii din naţională la o petrecere la el acasă, după meciul Brazilia – Tunisia, din septembrie, de pe Parc des Princes. Petrecerea s-a terminat la ora 05.00 dimineaţa.

La RMC Sport, un vecin a vorbit şi el despre amenda inutilă în cazul luI Neymar. “De când sunt aici au fost patru sau cinci şi de fiecare dată a fost vorba de o petrecere care a ţinut până la 5 sau 6 dimineaţa”, a afirmat vecinul.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit RMC Sport, primarul a declanşat o procedură de conciliere. Edilul a vorbit cu proprietarul, care acum va trebui să discute cu tatăl lui Neymar, anunţă news.ro.

Neymar, pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1

Neymar a fost pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY. Parizienii au fost eliminați din optimile de finală ale Cupei Franței.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul partidei din Cupa Franței. Tehnicianul campioanei din Hexagon a dezvăluit că jucătorii săi sunt la pământ după înfrângerea împotriva lui Marseille.

Galtier nu și-a putut ascunde supărarea față de neatenția lui Neymar de la golul al doilea marcat de OM. Starul brazilian a pierdut mingea în propria jumătate, în încercarea de a dribla un adversar.

“Este o mare dezamăgire. Cupa Franței era unul dintre obiectivele noastre. Am fost învinși de o echipă grozavă a lui Marseille. Este o perioadă dificilă. Încă o dată ne-am creat foarte puține ocazii. Înaintea acestui meci, exista ambiția de a ne califica.

Trebuie să ne învățăm lecția după acest meci. Nu ne-am creat destule ocazii de gol în repriza a doua, trebuie să fim mai periculoși în fața porții. Jucătorii sunt dezamăgiți, doborâți. Nu este momentul să vorbim ‘la cald’. Trebuie să continuăm să muncim și să ne concentrăm asupra noastră.

Am lăsat spații mari în prima repriză. Din păcate, în repriza a doua am primit un gol stupid după o minge pierdută de noi în primii 20 de metri ai terenului. Din momentul în care au marcat al doilea gol, cei de la Marseille s-au retras în apărare și au apelat la multe tranziții. Acolo ne-am chinuit foarte mult.

Reclamă

(N.r. – Despre Neymar) În prima repriză, a găsit spațiile potrivite și a oferit pase bune. După aceea, a fost mult mai complicat pentru el, dar și pentru ceilalți jucători”, a declarat Christophe Galtier, citat de rmcsport.bfmtv.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și