Închide meniul

Victor Pițurcă știe ce trebuie să facă Rareș Ilie pentru a se impune la Nice: „Dacă nu, peste un an se va întoarce în România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 10:56

Victor Pițurcă știe ce trebuie să facă Rareș Ilie pentru a se impune la Nice: „Dacă nu, peste un an se va întoarce în România!

Rareș Ilie s-a transferat la Nice de la Rapid

Rareș Ilie, la prezentarea la Nice / Instagram

Victor Pițurcă a vorbit despre transferul lui Rareș Ilie la Nice. Fostul selecționer este surprins de mutarea care a adus, în conturile Rapidului, 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă i-a oferit un sfat important mijlocașului ofensiv de 19 ani. I-a cerut să muncească de două ori mai mult decât o făcea în Giulești pentru a putea spera că va rămâne în Ligue 1.

Victor Pițurcă știe ce trebuie să facă Rareș Ilie la Nice

Transferul lui Rareș Ilie, pentru fotbalul românesc și pentru Rapid, e un pas înainte. Am înțeles că o să fie împrumutat, e foarte greu pentru Rareș să joace în Ligue 1, în Franța. L-am văzut la turneul final, încă mai trebuie să crească. Are calități fotbalistice bune, dar trebuie să mai crească pentru a juca în fotbal.

Trebuie să muncească dublu decât până acum pentru a reuși să se impună. Dacă nu, peste un an se va întoarce în fotbalul românesc. Depinde foarte mult cum muncești, cum te pregătești. Personalitatea e o calitate de bază ca să poți să reziști în aceste campionate puternice„, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Șase goluri și 10 pase decisive a reușit fostul mijlocaș al lui Adi Mutu în ultimul sezon. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice

Rareș a efectuat primul antrenament alături de formația franceză. Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi.

Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea antrenamentului, antrenorul lui Nice, Lucien Favre, l-a prezentat grupului pe Rareș Ilie.

A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și