Închide meniul
VIDEO

Zlatan Ibrahimovic se amuză de Lionel Messi şi Mbappe. L-a ironizat pe şeicul lui PSG: „Nu-l mai ai pe Dumnezeu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2022, 11:27

Zlatan Ibrahimovic se amuză de Lionel Messi şi Mbappe. L-a ironizat pe şeicul lui PSG: „Nu-l mai ai pe Dumnezeu

Zlatan Ibrahimovic se amuză de Lionel Messi şi Mbappe

Zlatan Ibrahimovic a plecat în 2016 de la PSG / Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic se amuză de Lionel Messi şi Kylian Mbappe. Legenda lui PSG, care îmbracă în prezent tricoul lui AC Milan, e convins că meciurile din Ligue 1 nu mai au acelaşi farmec după plecarea sa din campionatul Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul suedez de 41 de ani a jucat pentru Paris Saint-Germain între 2012 şi 2016. A înscris de 156 de ori pentru gruparea de pe Parc des Princes şi este pe locul trei în topul golgheterilor. Este depăşit numai de Edinson Cavani (200) şi Kylian Mbappe (187).

Zlatan Ibrahimovic se amuză de Lionel Messi şi Mbappe

Ibrahimovic nu este impresionat de atacul stelar pe care îl are PSG în această ediţie de campionat. Parizienii au marcat 36 de goluri în primele 13 etape şi oferă cei mai buni marcatori. Mbappe a marcat de 11 ori, iar Neymar are 10 reuşite. Şi Lionel Messi trece printr-un moment extraordinar. Are 7 goluri şi 10 pase decisive.

„Ibra” nu s-a ferit să îl ironizeze pe şeicul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, când a fost întrebat despre liderul din Ligue 1.

De când am plecat din Franţa, nu mai sunt subiecte interesante. De ce? Pentru că nu îl mai ai pe Dumnezeu„, a declarat Zlatan Ibrahimovic în cadrul unui interviu pentru CANAL+.

Reclamă

Ibrahimovic a câştigat patru titluri cu PSG. Mai are în palmares două Cupe ale Franţei şi trei Cupe ale Ligii.

Pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon

Jurnaliştii de la L’Equipe au făcut un anunţ uluitor. Sunt pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon. Liderul din Ligue 1 are un deficit record şi e nevoită să găsească rapid soluţii.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lequipe.fr, PSG a înregistrat un deficit uriaş, de 370 de milioane de euro în sezonul 2021-2022. Contractul uriaş cu care a fost convins Kylian Mbappe să rămână la Paris a contribuit decisiv la proporţiile dezastrului.

Atacantul de 23 de ani a fost la un pas să semneze cu Real Madrid, dar a fost întors din drum pe ultima sută de metri de şeciul Nasser Al-Khelaifi. Acesta i-a oferit lui Mbappe un contract care se ridică la o sumă totală de 630 de milioane de euro brut (n.r. în jur de 280 de milioane de euro net). Atât ar urma să încaseze starul francez pe parcursul a trei ani.

Situaţia este îngrijorătoare în condiţiile în care, în raportul făcut public, se dezvăluie că PSG a obţinut un venit de 800 de milioane de euro. Direcţia Naţională de Management şi Control va publica cifrele oficiale în următoarele săptămâni.

Este şi motivul pentru care se vorbeşte tot mai mult de o plecare a lui Lionel Messi, în această iarnă. Jurnaliştii de la sport.es au anunţat ce trebuie să se întâmple pentru ca starul argentinian, care intră în ultimele 6 luni de contract, să revină pe Camp Nou.

E nevoie ca Nasser Al Khelaifi să îşi dea acceptul ca Messi să plece. Rămâne de văzut dacă şi atacantul de 35 de ani îşi doreşte să se întoarcă la Barcelona. Decizia finală o va lua la finalul Campionatului Mondial.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și