Închide meniul

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „A trebuit să sparg două sticle!” Marius Şumudică a făcut „ca trenul” în Gibraltar: „Am avut vântul împotriva noastră, se oprea mingea în aer”

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 21:30 / Actualizat: 20 iulie 2021, 22:52

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „A trebuit să sparg două sticle! Marius Şumudică a făcut „ca trenul în Gibraltar: „Am avut vântul împotriva noastră, se oprea mingea în aer

Marius Șumudică, despre viitorul său

Profimediaimages

  • Lincoln – CFR Cluj 1-2
  • Prima reacţie a lui Marius Şumudică

CFR Cluj s-a chinuit în Gibraltar. Campioana a fost condusă la pauză de Lincoln Red Imps, iar Şumudică a făcut iureş în vestiar. Antrenorul campioanei a dezvăluit că a spart şi două sticle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a făcut „ca trenul” în Gibraltar

”A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și apoi am controlat jocul. Am adus 3 puncte pentru coeficientul României și avem o viață ușoară în retur. Suntem aproape de Conference League care reprezintă în acest sezon o rețetă de succes pentru țara noastră. A fost foarte greu, un teren imposibil, nu puteai nici să degajezi, bătea vântul contra și se oprea mingea în aer. Nu trebuia să primim gol, facem aceleași greșeli, nu mai există echipe mici„, a spus Marius Şumudică.

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | Şefii campioanei pun presiune pe Marius Şumudică

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii de la CFR Cluj, a avut o primă reacţie după meciul chinuit din Gibraltar.

Reclamă

Am fost optimişti că vom câştiga. Eram optimişti. A fost un teren mai greu, şi mingea era parcă mai neobişnuită. Se vedea o imagine foarte frumoasă în spatele porţii. Trebuie neapărat să ne aranjăm jocul şi să arătăm că suntem o echipă bună. Nu am făcut un joc bun, poate că au fost şi motivele pe care vi le-am spus. Echipa nu a fost cazată în Gibraltar.

Antrenorul Şumudică are de gândit şi organizat jocul şi cred că la Cluj trebuie să câştigăm fără discuţie. Mai avem de lucrat. E de lucru la echipă. Avem probleme în defensivă. Şumudică are de lucru„, a spus unul dintre acţionarii de la CFR Cluj, Stefan Gadola, la Digisport.

Reclamă

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | Chin pentru campioană în Gibraltar

Campioana României s-a impus cu emoții în Gibraltar, după ce a fost condusă la pauză. Gabriel Debeljuh a făcut „dubla” în partea secundă și a adus victoria pentru echipa lui Marius Șumudică. Gabriel Debeljuh a salvat campioana cu o „dublă”. Returul se va disputa s[pt[m\na, viitoare, la Cluj.

Dacă se va califica în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj va avea o misiune dificilă. Campioana României poate da peste Young Boys sau Slovan Bratislava.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”