Închide meniul

Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, pusă la zid după ce s-a chinuit în Gibraltar: „Arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 21:14

Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, pusă la zid după ce s-a chinuit în Gibraltar: „Arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul!

Lincoln - CFR Cluj

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj, pusă la zid de Helmut Duckadam după ce s-a chinuit în Gibraltar

Condusă la pauză, CFR Cluj a terminat prima repriză din Gibraltar cu doar două șuturi pe spațiul porții. Șumudică și-a trimis în teren toate vedetele, însă a încasat gol de la Marco Rosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţia ardelenilor a fost pusă la zid de legendarul Helmut Duckadam, care a declarat că gruparea din Gruia arată ca o echipă care vrea „să îşi lucreze antrenorul”.

„M-a surprins foarte plăcut această echipă din Gibraltar. CFR, foarte slabă în prima repriză! Să vedem cum va juca în partea a doua, mă aștept la vreo două schimbări.

CFR arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul. Efectiv, nu văd nicio dorință! Deac, Păun… nu văd niciun interes”, a declarat Duckadam la Digi Sport, la pauza meciului.

Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2 | Victorie cu emoții pentru campioana României. Gabriel Debeljuh, „dublă” în 6 minute

Lincoln – CFR Cluj 1-2. Campioana României s-a impus cu emoții în Gibraltar, după ce a fost condusă la pauză. Gabriel Debeljuh a făcut „dubla” în partea secundă și a adus victoria pentru echipa lui Marius Șumudică.

Reclamă

Returul dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps este programat pe 28 iulie, în Gruia.

CFR Cluj venea după dubla dramatică cu Borac Banja Luka, după care ardelenii au obținut calificarea în urma scorului de 4-3, la general.

De partea cealaltă, Lincoln a obținut un succes categoric în turul 1 preliminar UCL, împotriva formației Fola, din Luxemburg, scor 7-2, la general.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2
  • Campioana României, pusă la zid după ce s-a chinuit în Gibraltar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și