Închide meniul

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”. Critici dure după ceremonia de la Paris

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 8:02

Reclamă
”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”. Critici dure după ceremonia de la Paris

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”.

Lionel Messi, la plecarea de la gala Balonului de Aur / Profimedia Images

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”, au titrat spaniolii de la El Confidecial, după gala de la Paris, unde starul argentinian de 36 de ani a primit al optulea său Balon de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii susțin că victoria din Cupa Mondială ”a cântărit prea mult” în decizia luată de France Football, chiar dacă Messi a condus ”Pumele” spre victorie, marcând 7 goluri.

”Lionel Messi a jucat bine 7 meciuri și a câștigat Balonul de Aur”

”Messi nu avea nevoie de acest trofeu”, mai spun ibericii, făcând referire la anul mai degrabă slab avut cu PSG, alături de care a câștigat titlul în Ligue 1 și Supercupa, pierzând Cupa Franței și, mai ales, trofeul Ligii Campionilor, marea obsesia a qatarezilor de la club.

Messi nu a avut niciun moment de reținut în dubla cu Bayern Munchen din optimilile Ligii Campionilor de anul trecut, acolo unde bavarezii s-au impus cu 2-0, respectiv 1-0, mai notează ibericii.

Lionel Messi l-a omagiat pe Maradona după ce a câștigat al optulea Balon de Aur

Lionel Messi l-a omagiat pe Diego Maradona la gala Balonul de Aur, la care a obţinut cel mai important trofeu pentru a opta oară în carieră. El a vorbit şi despre rivalii săi şi despre cât intenţionează să mai joace.

Reclamă

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câştig acest premiu. Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest trofeu, colegilor mei de echipă şi antrenorului meu de la echipa Argentinei (Lionel Scaloni).

Aş dori, de asemenea, să mulţumesc stafului tehnic al Argentinei. Îi felicit pe Haaland, Kylian (Mbappé) şi pe ceilalţi, care au avut un sezon excepţional la nivel individual. Văd o mulţime de chipuri cărora aş vrea să le mulţumesc. În această seară, mă simt bine, este o plăcere care nu mă va părăsi niciodată.

O menţiune specială pentru toţi oamenii care m-au urmărit de la începutul carierei mele. Aş dori, de asemenea, să-i mulţumesc soţiei mele, care a fost alături de mine de la început, susţinându-mă la bine şi la rău”, a spus Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Argeninianul a menţionat faptul că Diego Maradona ar fi fost aniversat la 30 octombrie. “Diego, totul datorită ţie”, a adăugat el.

Messi: ”Toate Baloanele de Aur câștigate sunt speciale”

„Toate Baloanele de Aur câştigate sunt speciale. Trofeele colective sunt cele mai importante. Acest trofeu nu ar fi fost posibil fără o întreagă echipă. Este adevărat că este frumos să fii apreciat, dar cel mai important lucru în fotbal este echipa”, a mai spus Lionel Messi.

Despre Kylian Mbappe şi Erling Haaland, Messsi spune că sunt jucători extraordinari. “Am fost la acelaşi club (PSG), am împărtăşit momente, meciuri cu Kylian (Mbappé), îi cunosc talentul imens. Sunt încă foarte tineri şi ştiu că îi vom vedea din nou la vârf. Haaland a câştigat trofee importante şi sunt convins că va câştiga şi acest trofeu”.

Messi a declarat că speră să mai joace mult timp. “Va trebui să vedem cum mă simt din punct de vedere fizic. Nu pot să spun o dată. Lucrurile se schimbă peste noapte. Dar sper să continui mult, mult timp, pentru că este ceea ce îmi place să fac”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și