Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a revenit la Barcelona! Argentinianul a stabilit când va semna noul contract. Gestul impresionant făcut la aeroport

Reclamă

Publicat: 28 iulie 2021, 15:32

Lionel Messi a revenit la Barcelona! Argentinianul a stabilit când va semna noul contract. Gestul impresionant făcut la aeroport

Lionel Messi

Profimedia

Lionel Messi a revenit la Barcelona după ce a petrecut o vacanţă de vis la Miami, unde a achitat o avere pentru o vilă pe malul oceanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a revenit la Barcelona

Argentinianul şi-a făcut timp să dea autografe la aeroport. A semnat pe gheata şi pe tricoul unui fan, după ce a cerut forţelor de ordine să îl lase să treacă.

În schimb, Messi nu se grăbeşte să semneze noul contract cu Barcelona. El îşi va continua vacanţa alături de familie. De data aceasta va alege pentru câteva zile o destinaţie din Europa, scrie sport.es.

Reclamă

Lionel Messi va semna pe 3 sau 4 august

Jurnaliştii spanioli anunţă însă că Messi are un acord clar cu şefii de pe Camp Nou. El va semna cu Barcelona, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pe 3 sau 4 august.

Astfel, Messi ar urma putea să fie pe teren la amicalul dintre Barca şi Juventus, programat duminică, 8 august, la trofeul Juan Gamper. Messi îl va înfrunta pe rivalul Ronaldo, care şi el a decis să rămână la actuala echipă.

Supriza lui Lionel Messi pentru un fan de 100 de ani

În timpul vacanţei, Lionel Messi i-a făcut o surpriză unui fan argentinian în vârstă de 100 de ani. Acesta a notat într-o agendă toate golurile marcate de Messi începând din 2004, când a debutat la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

„Povestea ta a ajuns la mine. Mi se pare incredibil, vreau să îţi trimit o îmbrăţisare mare şi să îţi mulţumesc pentru ceea ce ai făcut, pentru ca m-ai urmărit”, a fost mesajul video transmis de Messi, potrivit lavoz.com.

Bătrânului nu i-a venit să creadă când nepotul i-a arătat mesajul.

„- Nu-mi spune că este Messi! / – Este Messi şi te salută! / – Şi unde este? Aici, acasă?! / Nu, este acasă la el, la Barcelona”, a fost dialogul inedit dintre Hernan şi nepotul său. „Te iubesc! Îţi mulţumesc din suflet”, i-a transmis nepotul lui Hernan lui Messi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și