Închide meniul

Lionel Messi, dublă spectaculoasă pentru Miami! Lovitură liberă perfectă şi al 46-lea trofeu al carierei

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2024, 8:17

Reclamă
Lionel Messi, dublă spectaculoasă pentru Miami! Lovitură liberă perfectă şi al 46-lea trofeu al carierei

Lionel Messi, dublă spectaculoasă pentru Miami! Lovitură liberă perfectă şi al 46-lea trofeu al carierei

Lionel Messi şi Luis Suarez / Getty Images

Lionel Messi a reuşit o dublă spectaculoasă în meciul pe care Miami l-a câştigat pe terenul lui Columbus Crew, cu 3-2. Luis Suarez a marcat şi el, după o fază de Cascadorii Râsului a apărării gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi continuă să scrie istorie şi a câştigat al 46-lea trofeu al carierei. Inter Miami şi-a adjudecat Suporters Shields, titlu atribuit celei mai bune echipe din sezonul regulat din MLS.

Lionel Messi, dublă spectaculoasă pentru Miami! Lovitură liberă perfectă şi al 46-lea trofeu al carierei

În meciul cu Columbus Crew, Lionel Messi a început spectacolul în primul minut al prelungirilor primei reprize, când s-a distrat cu apăratea gazdelor.

Golul de 2-0 a fost o bijuterie de lovitură liberă, executată impecabil, de la marginea careului. A fost al 66-a gol marcat din lovutură liberă de starul argentinian, care l-a depăşit astfel la acest capitol pe patronul lui Inter Miami, David Beckham (65).

Reclamă
Reclamă

Luis Suarez a marcat şi el un gol, după o gafă impardonabilă a apărării gazdelor. A trimis cu capul în poarta goală, după ce portarul lui Columbus s-a ciocnit de un coechipier.

Reclamă

După dubla cu Columbus Crew, Messi a ajuns la cifre impresionante de la venirea la Miami. În 34 de meciuri, el a marcat 30 de goluri şi şi-a trecut în cont şi 17 pase decisive, dar şi două trofee, Leagues Cup şi Suppoerters` Shield.

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Pilotul lui Mercedes a recunoscut că ambii jucători sunt fantastici, dar el a spus că îl preferă pe Messi.

„Messi sau Ronaldo? Messi! Amândoi sunt grozavi, să fiu sincer, dar la finalul zilei sunt fan Messi”, a declarat Lewis Hamilton pentru sportbible.com.

Lewis Hamilton este un fan declarat al echipei de fotbal Arsenal Londra. Pilotul britanic a dezvăluit că cea care l-a convins să ţină cu „Tunarii” a fost chiar sora lui.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și