Închide meniul

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 23:27

Reclamă
Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

Profimedia

Lamine Yamal a stabilit un nou record fabulos la EURO 2024, după ce i-a pasat decisiv lui Fabian Ruiz la golul 2 marcat de Spania în partida cu Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător care a dat o pasă decisivă în fazele eliminatorii de la un Campionat European.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024

În minutul 51, Lamine Yamal a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Fabian Ruiz. A fost golul cu care Spania a preluat conducerea în partida cu Georgia.

De asemenea, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a dat două pase decisive la un Campionat European. Yamal a reuşit o pasă de gol şi în prima partidă a Spaniei la EURO 2024. Acesta i-a pasat lui Dani Carvajal pentru golul al treilea din partida cu Croaţia.

Reclamă
Reclamă 4

Lamine Yamal face sacrificii pentru a juca la EURO 2024 la doar 16 ani

Lamine Yamal face sacrificii pentru a juca la EURO 2024 la doar 16 ani! atacantul de la FC Barcelona, se află în Germania, pregătindu-se cu naţionala Spaniei pentru Euro 2024, dar jucătorul înceară să termine şi anul şcolar, pentru a nu-l repeta.

„Mi-am adus temele pentru că sunt în al patrulea an de ESO (Educación Secundaria Obligatoria). Am cursuri prin web şi mă descurc bine. Sper să nu fiu scos la tablă de către profesor”, a declarat Yamal, potrivit news.ro.

Reclamă

Spaniolul a devenit deveni cel mai tânăr jucător din istoria turneelor finale Euro, la doar 16 ani. El i-a depăşit astfel pe englezul Jude Bellingham (17 ani şi 349 de zile) şi pe polonezul Kacper Kozlowski (17 ani şi 246 de zile) – care au evoluat la Euro 2020.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

19:08

Foto„Hagi, mai mare decât Cruyff!” Mesaje fabuloase afişate de fanii României la meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024

18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Gakpo a deschiss scorul cu un şut la colţul scurt. Niţă a greşit

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și