Închide meniul

Lionel Messi, gata să accepte oferta Barcelonei. Clauză inedită şi contract pe zece ani!

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 7:10

Reclamă
Lionel Messi, gata să accepte oferta Barcelonei. Clauză inedită şi contract pe zece ani!

profimediaimages

Lionel Messi, aproape de un acord cu Barcelona

Barcelona nu a putut să îi facă o ofertă oficială lui Lionel Messi, din cauza auditului comandat de noul preşedinte Joan Laporta, scrie El Mundo Deportivo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, aproape să semneze un acord valabil 10 ani cu Barcelona

În schimb, Laporta a ieşit la masă cu tatăl Jorge Messi, tatăl şi impresarul starului argentinian. "Și-au arătat predispoziția de a ajunge la un acord", susţine sursa citată, care a preluat informaţiile oferite de TV3.

Messi, care devine liber de contract în vară, ar urma să semneze o înţelegere valabilă zece ani, dar nu va rămâne pe Camp Nou în toată această perioadă. 

Barcelona ar urma să beneficieze de serviciile lui Leo încă două sezoane, după care acesta, la 36 de ani, va putea să joace ultimele două sezoane ale carierei în MLS. Apoi, va reveni în Catalonia pentru a ocupa o funcţie administrativă în cadrul clubului. 

Mai mult, Messi ar fi de acord şi cu o diminuare consistentă a salariului, până la jumătatea din valoarea actuală. 

Reclamă

Lionel Messi, contract fabulos semnat cu Barcelona în 2017

Lionel Messi a semnat un contract fabulos cu Barcelona, în 2017. Presa din Spania susţine că gruparea de pe Camp Nou are cheltuieli de peste 500 de milioane de euro de pe urma înţelegerii cu starul argentinian, semnată în 2017 şi valabilă pe 5 ani. Este cel mai mare contract din istoria sportului, anunţă espn.com.

PSG nu a reunţat însă la "luptă". Pentru că Messi nu a luat încă decizia finală cu privire la viitorul său, francezii au intrat pe fir. Campioana din Ligue 1 i-a propus superstarului argentinian un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Anunţul a fost făcut de publicația TNT Sports Brazil, prin intermediul jurnalistului Marcelo Bechler.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și