Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami! Gol senzaţional marcat de Messi, în prelungiri. Performanţă uriaşă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2024, 8:27

Reclamă
Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami! Gol senzaţional marcat de Messi, în prelungiri. Performanţă uriaşă

Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami - Profimedia Images

Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami. Argentinianul a marcat un gol senzaţional în duelul de pe terenul lui Los Angeles Galaxy, chiar în prelungirile partidei încheiate la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce şi-a trecut în cont un assist în partida din prima etapă, Messi şi-a trecut numele şi pe lista marcatorilor. Messi şi Jordi Alba şi-au adus aminte de perioada Barcelona şi au făcut show la faza care a decis meciul.

Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami

Messi şi Alba au combinat de patru ori pentru a trece de toată apărarea lui Los Angeles Galaxy, iar sud-americanul a încheiat faza cu un şut imparabil. „Doi prieteni care se distrează pe teren”, a fost şi reacţia comentatorului american.


Pentru Lionel Messi, golul marcat în a doua etapă de MLS i-a adus şi o performanţă incredibilă: starul de 36 de ani a ajuns la 20 de sezoane consecutive cu gol marcat, în perioada 2005-2024.

La meciul dintre Los Angeles Galaxy şi Inter Miami a fost în tribună şi Novak Djokovic. Cel mai titrat jucător din istorie atacă Sunshine Double (Indian Wells şi Miami).

Reclamă
Reclamă 4

„Messi, Messi!” Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren

Numele lui Messi a fost în prim-plan şi înainte de golul marcat în MLS. Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren, în timpul meciului Al Shabab – Al Nassr, scor 2-3, din etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite. Starul portughez a răbufnit la adresa fanilor care strigau: „Messi, Messi”.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 21, din penalty. Nu s-a putut bucura prea mult, gazdele reuşind să restabilească egalitatea chiar înainte de pauză prin Yannick Carrasco. Al Nassr a mai condus o dată pe tabelă, dar şi de această dată a fost egalată.

În cele din urmă, echipa lui Ronaldo a reuşit să obţină in extremis victoria. Talisca şi-a trecut în cont „dubla”, în minutul 86. În momentul în care starurile lui Al Nassr sărbătoreau pe teren, fanii fostei echipe a lui Marius Şumudică au început să îi scandeze numele marelui rival al lui Ronaldo.

Reclamă

Dacă în trecut nu a reacţionat la ironiile fanilor adverşi, de această dată lusitanul de 39 de ani nu a mai putut rezista. A început să facă gesturi obscene în faţa tribunei.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și