Închide meniul

Show în Europa! Lionel Messi, gol de pe altă planetă în Clermont – PSG 0-5. Darwin Nunez, execuţie cu călcâiul la debut în Fulham – Liverpool 2-2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 23:50

Show în Europa! Lionel Messi, gol de pe altă planetă în Clermont – PSG 0-5. Darwin Nunez, execuţie cu călcâiul la debut în Fulham – Liverpool 2-2

Neymar şi Messi au făcut show total cu Nantes

Profimedia

Campionatele tari au luat startul în acest weekend. În Premier League, Liverpool s-a încurcat cu Fulham, scor 2-2, în timp ce Tottenham şi Chelsea au câştigat primele meciuri. În Ligue 1, PSG a făcut show total cu Clermont, unde au strălucit Neymar şi Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul argentinian a reuşit un gol fabulos, din foarfecă.

Video AICI cu golul fabulos marcat de Lionel Messi. 

Rezultatele zilei din Premier League:

Fulham – Liverpool 2-2
Tottenham – Southampton 4-1
Everton – Chelsea 0-1

Reclamă

Rezultatele de sâmbătă din Franţa:

Strasbourg – Monaco 1-2
Clermont – PSG 0-5

Rezultatele zilei din Bundesliga:

Reclamă 4 / 0/3

B. Monchengladbach – Hoffenheim 3-1
Wolfsburg – Werder Bremen 2-2
Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen 1-0

Liverpool, PSG şi Borussia Dortmund au debutat în noul sezon

Update Min. 90: Fluier final în Clermont – PSG 0-5.

Update Min. 86: Lionel Messi a reuşit o „dublă” de senzaţie. Neymar i-a pasat decisiv la primul gol.

Update Min. 38: GOOOL! Marquinhos şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Neymar a oferit o nouă pasă de gol.

Update Min. 26: GOOOL! Achraf Hakimi a marcat din pasa lui Neymar.

Update Min. 9: GOOOL! PSG a deschis scorul în confruntarea cu Clermont. Neymar a marcat din pasa lui Lionel Messi.

Reclamă

Update Min. 90: Jorginho a decis Everton – Chelsea 0-1. 

Update Min. 45+7: Jorginho a spart gheaţa în Everton – Chelsea 0-1, în minutul 90+9.

Update Min. 1: A început Everton – Chelsea. 

Update Min. 90+5: Tottenham – Southampton s-a încheiat 4-1. Echipa lui Antonio Conte este noul lider din Premier League. 

Update Min. 63: Tottenham – Southampton 4-1. Kulusevski a marcat al patrulea gol al londonezilor, după ce Salisu şi-a băgat mingea în propria poartă.

Update Min. 21: Tottenham – Southampton 1-1. Ryan Sessegnon a egalat din pasa lui Kulusevski.

Update 17.12: Tottenham – Southampton 0-1. „Sfinţii” au deschis scorul James Ward-Prowse, care a marcat cu un voleu superb.

Update 17.00: A început Tottenham – Southampton.

Update Min. 90: Fulham – Liverpool -sa ]ncheiat la egalitate, scor 2-2.

Update Min. 80: GOOOL Liverpool! Salah a marcat din pasa lui Nunez.

Update Min. 72: GOOOL Fulham! Mitrovic a reuşit dubla din penalty. 

Update Min. 66: Fulham – Liverpool 1-1! Darwin Nunez a egalat pentru cormorani în minutul 66 printr-o reluare cu călcâiul după o centrare a lui Mohamed Salah

Update Min. 33: Fulham deschide scorul împotriva lui Liverpool. Aleksandar Mitrovic înscrie printr-o lovitură de cap.

Update 14:30: Începe meciul dintre Fulham şi Liverpool.

Chelsea va debuta în noul sezon de Premier League. Trupa lui Thomas Tuchel are ambiţii mari de la acest sezon, întâlnind-o pe Everton în prima etapă, echipa antrenată de Frank Lampard. Şi Tottenham va debuta astăzi, contra lui Southampton.

Meciurile zilei din Premier League:

De cealaltă parte, PSG şi Monaco vor debuta şi ele în noul sezon de Ligue 1. Lionel Messi şi Neymar vor da piept cu Clermont, în timp ce trupa din Principat va întâlni Strasbourg.

Meciurile de sâmbătă din Franţa:

Debut spectaculos în Bundesliga. Ce meciuri se joacă sâmbătă

Bayern a învins-o, în deschiderea noului sezon de Bundesliga, pe Frankfurt. Fosta echipă a lui Robert Lewandowski s-a impus cu 6-1, în deplasare, Sadio Mane fiind printre marcatori.

Meciurile zilei din Bundesliga:

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Premier League, în sezonul 2022-2023

Manchester City a primit cota de 1,57 pentru a cuceri din nou titlul în Anglia. În ultimele două sezoane, „cetăţenii” s-au încoronat campioni, la mică distanţă faţă de rivala Liverpool. Tot „cormoranii” sunt cei care le vor pune probleme serioase şi anul acesta băieţilor lui Pep Guardiola, fiind cotaţi cu a doua şansă pentru un triumf în Premier League.

Trupa lui Jurgen Klopp a primit cota de 3. Ultima dată când formaţia de pe Anfield a devenit campioană s-a întâmplat în 2020, după o luptă strânsă cu Manchester City. Darwin Nunez este marele pariu din acest sezon al antrenorului german.

Podiumul construit de bookmakeri este încheiat de Tottenham, care primeşte cota de 15. Antonio Conte a efectuat transferuri de renume în această vară, aducându-l pe Richarlison de la Everton, în schimbul a peste 60 de milioane de euro. Totodată, şi Yves Bissouma, mijlocaşul central adus de la Brighton, este un jucător care poate aduce un plus lui Spurs.

Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor din 2021, este cotată a patra favorită la cucerirea titlului în Anglia. Trupa lui Thomas Tuchel s-a remarcat pe piaţa transferurilor în această vară prin aducerea lui Raheem Sterling, de la Manchester City, în schimbul a 60 de milioane de euro.

Recomandări
  • Liverpool – Fulham 2-2
  • Clermont – PSG 0-5

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și