Închide meniul

Bayern Munchen – Monchengladbach 1-2. Prima mare surpriză a anului. Trabzonspor – Malatyaspor 1-0. Încă o înfrângere pentru Marius Șumudică în Turcia! City a făcut show în FA Cup

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 20:57 / Actualizat: 7 ianuarie 2022, 23:54

Bayern Munchen – Monchengladbach 1-2. Prima mare surpriză a anului. Trabzonspor – Malatyaspor 1-0. Încă o înfrângere pentru Marius Șumudică în Turcia! City a făcut show în FA Cup

Bayern, învinsă de Monchengladbach

Profimedia

  • Trabzonspor – Malatyaspor 1-0
  • Marius Șumudică, pe ultimul loc în Turcia

Update: Manchester City a făcut show cu Swindon, în FA Cup, scor 4-1. Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Gundogan şi Cole Palmer au marcat pentru echipa lui Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Prima mare bombă a anului. Bayern Munchen a pierdut primul meci din 2022, chiar pe teren propriu. Lewandoeski a deschis scorul după o fază superbă, însă Monchengladbach a întors rezultatul în doar 4 minute. Pentru Bayern a marcat Lewandowski, în minutul 18, iar pentru Borussia Monchengladbach au înscris Neuhaus (27) şi Lainer (31).

Update: Bayern – Monchengladbach 1-2! Şoc la Munchen! Borussia Monchengladbach a întors rezultatul în doar 4 minute. Lainer a egalat cu o lovitură de cap.

Reclamă

Update: Bayern – Monchengladbach 1-1! Neuhaus a egalat în minutul 27!

Update: Bayern – Monchengladbach 1-0! Lewandowski a deschis scorul în minutul 18, cu un şut violent din interiorul careului. Starul lui Bayern a făcut o preluare genială!

Reclamă

Update 21.00: Final de meci! Trabzonspor – Malatyaspor 1-0! Echipa lui Marius Șumudică a suferit încă o înfrângere în Turcia. Golul lui Cornelius, din minutul 23, a fost decisiv. Malatyaspor rămâne codașă în Super Lig.

Update: 19:23: Trabzonspor – Malatyaspor 1-0! Cornelius a deschis scorul pentru liderul din Turcia împotriva echipa lui Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

Yeni Malatyaspor a ajuns pe ultimul loc în Turcia. Echipa lui Marius Șumudică e fără victorie de 9 etape în Super Lig. Ca dezastrul să fie complet, antrenorul român a primit o lovitură dură chiar înaintea meciului.

Marius Șumudică, lovitură dură înainte de Trabzonspor – Malatyaspor

În meciul cu Trabzonspor, Marius Șumudică nu va putea conta pe căpitanul și cel mai bun jucător al celor de la Malatyaspor, Adem Buyuk. Fotbalistul a acuzat probleme respiratorii și e suspect de Covid-19. Nici Didier Ndong nu va face parte din lotul lui Șumudică, fiind învoit din cauza unor probleme personale.

Echipa lui Marius Șumudică are nevoie de victorie ca de aer. În prezent, sunt trei puncte între Malatyaspor și Altay, prima echipă de deasupra liniei retrogradării.

Lewandowski, gata să facă show în Bayern Munchen – Monchengladbach

Liderul din Germania, Bayern Munchen, lovită de Covid-19, are meci cu o echipă a Borussiei Monchengladbach care nu se regăsește în acest sezon. Gladbach e doar pe locul 14, la 9 puncte de pozițiile care merg în UEFA Champions League.

Reclamă

Bayern Munchen are nu mai puțin de 14 absenți la meciul cu Monchengladbach, din cauza accidentărilor și a cazurilor de Covid-19. Printre jucătorii care vor lipsi se numără și vedetele Manuel Neuer, Leon Goretzka și Leroy Sane. Nu va absenta însă super-golgheterul Robert Lewandowski.

Swindon – Manchester City

Manchester City domină Premier League și își începe acum parcursul și în prestigioasa FA Cup. Cetățenii au însă și ei probleme cu Covid-19, fiind infectat până și Pep Guardiola.

Swindon, adversara lui Manchester City, este pe locul al cincilea în liga a patra din Anglia și luptă pentru promovarea în al treilea eșanlon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern