Închide meniul

LIVE BLOG | Meciuri încinse în Europa. Cristiano Ronaldo, "dublă" în meciul 100 pentru Juventus! AC Milan s-a încurcat. Messi, salvatorul Barcelonei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 18:40

LIVE BLOG | Meciuri încinse în Europa. Cristiano Ronaldo, "dublă" în meciul 100 pentru Juventus! AC Milan s-a încurcat. Messi, salvatorul Barcelonei

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo tocmai a fost adversarul lui Lionel Messi

UPDATE: Barcelona a reuşit să spargă gheaţa şi a învins-o pe Camp Nou pe Levante. Singurul gol a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 76!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Pas greşit făcut de liderul din Serie A. AC Milan a obţinut un singur punct, pe San Siro, cu Parma. Oaspeţii au condus cu 2-0, dar "dubla" lui Theo Hernandez i-a ajutat pe rossoneri să smulgă o remiză. Golul de 2-2 a fost marcat în minutul 90+1!

UPDATE: Cristiano Ronaldo a mai înscris un gol, tot din penalty, în minutul 89. Imediat după, a intrat pe teren Radu Drăguşin. Românul a bifat primele minute în Serie A!

UPDATE:  GOOOLLL Cristiano Ronaldo! Starul portughez a marcat la meciul 100 în tricoul lui Juventus! În minutul 78, Ronado a transformat în gol un penalty. Bianconerii o conduc cu 2-1 pe Genoa!

Reclamă

UPDATE: Victorie uriaşă pentru Gaziantep! Jucătorii lui Marius Şumudică au câştigat cu 2-1 pe terenul campioanei Başakşehir. I-au ţinut la respect pe conducătorii echipei care l-au acuzat de rasism pe Sebastian Colţescu. Gaziantep a ajuns la 10 meciuri fără înfrângere în campionatul Turciei.

UPDATE: GOOOLLL Gaziantep! Echipa lui Marius Şumudică o conduce pe campioana Turciei. Demir a înscris golul de 2-1 în minutul 74!

UPDATE: Suspendat, Marius Şumudică vede din tribună meciul cu Başakşehir! Antrenorul român a fost surprins fumând!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Enzo Crivelli a restabilit egalitatea la meciul dintre Başakşehir şi Gaziantep. Franncezul a făcut 1-1 în minutul 56

UPDATE: A început meciul dintre Genoa şi Juventus. Cristiano Ronaldo joacă al 100-lea meci în tricoul campioanei Italiei. Numai doi fotbalişti au înscris mai multe goluri decât starul portughez (77) în primele 100 de partide: Omar Sivori (84) şi Felice Borel (80)

UPDATE: Echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep, o conduce la pauză pe Başakşehir. Antrenorul român a văzut din tribună golul marcat de Mirallas, în minutul 44. Arbitrul a acordat un singur cartonaş galben. Alexandru Maxim a fost avertizat în minutul 11!

UPDATE: Claudiu Keşeru a marcat primul gol al meciului de campionat dintre Ludogoreţ Razgrad şi Cerno More Varna. Atacantul român a punctat în minutul 17. 

Reclamă

Ştirea iniţială…

Învinsă la scor de neprezentare de Juventus, în UEFA Champions League, Barcelona nu îşi permite să mai sufere un eşec şi în campionat. Catalanii au înregistrat numai patru victorii în cele 10 meciuri jucate în această ediţie din La Liga. Vicecampionii au duel cu Levante.

PSG – Lyon, meciul serii în Ligue 1

Se anunţă show total în Franţa, acolo unde liderul PSG are derby cu Olympique Lyon. Neymar şi Mbappe s-au distrat cu apărarea lui Başakşehir şi acum pot face un pas important spre apărarea titlului în Ligue 1.

Şi în Premier League sunt programate meciuri tari. Liverpool are meci cu Fulham, iar Arsenal îşi încearcă forţele cu Burnley. În această seară joacă şi Brighton, pe terenul lui Leicester. Românul tocmai şi-a anunţat revenirea la antrenamente, după şase luni de aşteptare. 

Va fi o zi importantă şi pentru alţi români. Marius Şumudică are o deplasare extrem de dificilă. Echipa pe care o antrenează, Gaziantep, va încerca să plece cu puncte de pe terenul campioanei Turciei, Başakşehir. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și