Închide meniul

Ianis Hagi, fără gol în Ross County – Rangers. Surpriză în Levante – Real Madrid. Lukaku, vedetă în Arsenal – Chelsea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 19:50 / Actualizat: 23 august 2021, 1:17

Ianis Hagi, fără gol în Ross County – Rangers. Surpriză în Levante – Real Madrid. Lukaku, vedetă în Arsenal – Chelsea

Meciuri tari în Europa

Profimedia

Update: Levante – Real Madrid 3-3. Gazdele au condus cu 3-2, după golul marcat de Rober Pier (79), dar Vinicius a reușit „dubla” (85). Levante a terminat meciul în inferioritate, dar a reușit să producă surpriza în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Levante – Real Madrid 2-2. Vinicius a restabilit egalitatea în minutul 73, după o fază superbă.

Update: Levante – Real Madrid 2-1. Surpriză de proporţii. Gazdele au întors scorul după reuşitele lui Roger (46) şi Campana (57)!

Update: Levante – Real Madrid 0-1. Gareth Bale a marcat primul gol după revenirea în tricoul galacticilor. Galezul a punctat din pasa lui Benzema în minutul 5.

Reclamă

Rezultatele din cele mai tari meciuri ale zilei

Update: Udinese – Juventus 2-2. Rezultat final în meciul în care torinezii au condus cu 2-0.

Update: Udinese – Juventus 2-2. Ronaldo înscrie în minutul 90+4 cu o lovitură de cap din centrul careului! VAR-ul îi strică bucuria portughezului.

Update: Udinese – Juventus 2-2. Szczesny s-a făcut de râs. A driblat un adversar, dar a pierdut mingea în faţa altuia! Fostul jucător al Barcelonei, Deulofeu, a egalat în minutul 83.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Ronaldo a intrat în minutul 60 în meciul dintre Udinese şi Juventus. La doar două minute, a ratat o ocazie uriaşă. A trimis cu capul pe lângă, de la câţiva metri de poartă.

Update: Ronaldo a fost „secundul” lui Allegri. Portughezul i-a oferit indicaţii lui Bernardeschi atunci când jocul era oprit.

Update: Udinese – Juventus 1-2. Roberto Pereyra a înscris în minutul 51 pentru gazde.

Update: Bayern – Koln 3-2. Rezultat final şi la Munchen.

Update: Arsenal – Chelsea 0-2. Rezultat final în derby-ul londonez.

Reclamă

Update: Bayern – Koln 3-2. Gnabry a realizat dubla în minutul 71!

Update: Bayern – Koln 2-2. Repriza secundă este cu adevărat nebună la Munchen. Campioana a înscris prin Lewandowski (’50) şi Gnabry (’59), dar oaspeţii au egalat în doar trei minute prin Modeste (’60) şi Uth (62′).

Update: Udinese – Juventus 0-2. Cuadrado a înscris şi el în minutul 23.

Update: Udinese – Juventus 0-1. Paulo Dybala a marcat încă din minutul 3, sub privirile lui Ronaldo care a rămas pe banca de rezerve.

Update: Arsenal – Chelsea 0-2. Reece James a marcat cu un şut din interiorul careului în minutul 35.

Profimedia

Update: Romelu Lukaku a marcat la debutul în tricoul campioanei Europei! Belgianul a deschis scorul în minutul 15 al derby-ului Arsenal – Chelsea 0-1!

Update: Aşa arată echipa de start a lui Juventus din meciul cu Udinese.

Update: Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 78 al meciului Ross County – Rangers. La scurt timp distanţă, Arfield a marcat golul de 4-2 al campioanei Scoţiei.

Update: Cristiano Ronaldo, doar rezervă în prima etapă din Serie A! Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, starul lui Juventus i-a cerut lui Allegri să nu fie titularizat pentru că îşi doreşte să plece.

Update: A început derby-ul Arsenal – Chelsea. Romelu Lukaku, titular în premieră la oaspeţi!

Update: Ross County – Rangers 1-3. Morelos a mărit avantajul campioanei în minutul 56.

Update: Southampton – Manchester United 1-1. Fred şi-a dat autogol în minutul 30, iar Mason Greenwood a stabilit scorul final în minutul 55.

Profimedia
Profimedia

Update: Wolverhampton – Tottenham 0-1. Dele Ali a adus victoria cu reuşita din minutul 9. Harry Kane a jucat primul meci al sezonului pentru londonezi. El a intrat în minutul 72 şi a văzut cartonaşul galben în minutul 90.

Profimedia

Update: Ross County – Rangers 1-2. Harry Clarke a marcat în minutul 40 pentru gazde.

Update: Ross County – Rangers 0-2. S-au mărit proporţiile scorului. Goldson a înscris în minutul 19.

Update: Ross County – Rangers 0-1. Aribo a marcat din pasa lui Morelos!

Update: A început meciul dintre Ross County – Rangers, în care Ianis Hagi joacă din primul minut!

Ianis Hagi este titular în confruntarea Ross County – Rangers, din etapa a 3-a din Scoţia. Mijlocaşul român a înscris primul gol al echipei lui Steven Gerrard din această ediţie de campionat.

Meciuri spectaculoase în Europa

Cel mai aşteptat duel al zilei va avea loc pe Emirates. Arsenal – Chelsea este derby-ul zilei din fotbalul mondial. Tunarii încearcă să facă uitat eşecul cu nou-promovata Brentford şi încearcă să dea lovitura în faţa campioanei Europei. Starurile lui Thomas Tuchel au început ca din tun, cu o victorie la scor de neprezentare împotriva lui Crystal Palace.

Se anunţă o partidă „de foc” şi în La Liga, acolo unde Real Madrid are deplasare pe terenul lui Levante. „Galacticii” au pierdut două dintre ultimele trei meciuri directe şi au motive să se teamă. Îl au totuşi pe Karim Benzema în mare formă. Francezul a fost autorul unei „duble” cu Alaves, în prima etapă. Le-a oferit şi o altă veste bună fanilor, după ce a decis să semneze o nouă înţelegere.

Karim Benzema a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Karim Benzema şi-a prelungit contractul cu Real Madrid. Francezul va rămâne pe Santiago Bernabeu până în vara lui 2023 şi va avea o clauză de reziliere uriaşă.

Real Madrid şi Karim Benzema au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. El va rămâne la club până în vara lui 2023, pentru următoarele două sezoane”, se arată în comunicatul oficial al galacticilor.

Real Madrid i-a fixat o clauză de reziliere incredibilă francezului. Cine doreşte să îl transfere trebuie să plătească nu mai puţin de 1 miliard de euro. Este o sumă record pentru fotbalul mondial.

Recomandări
  • Ianis Hagi, titular în Ross County – Rangers
  • Arsenal – Chelsea, cel mai aşteptat meci al zilei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și