Închide meniul

LIVE BLOG Mercato | Juventus l-a luat pe Chiesa, Cavani a semnat cu United. Toate mutările sunt AICI

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 octombrie 2020, 20:55

LIVE BLOG Mercato | Juventus l-a luat pe Chiesa, Cavani a semnat cu United. Toate mutările sunt AICI

DPA Images / Matthias Balk via Hepta

Cavani a semnat cu United

LIVE BLOG Mercato | Ultima zi de transferuri aduce surprize. Toate mutările sunt AICI

Pandemia de coronavirus a făcut perioada de transferuri mult mai diferită decât de obicei. Mutările importante vor putea fi urmărite AICI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE BLOG Mercato | Ultima zi de transferuri aduce surprize. Toate mutările sunt AICI

Update 00:30: Arsenal l-a luat pe Thomas Partey de la Atletico. 

Update 00.10: Cavani a semnat cu United din postură de jucător liber de contract. 

Update 23:57: AS Roma s-a mișcat și ea pe piața transferurilor. Italienii l-au luat pe Chris Smalling, de la Manchester United, pentru 15.000.000 de euro.

Reclamă

Update 23:55: Manchester United este de neoprit pe piața transferurilor. Englezii au plătit 30.000.000 de euro pentru Amad Traoré, de la Atalanta.

Update 22:30: Craiova i-a găsit înlocuitor lui Mihăilă! A transferat un super-jucător din Liga 1: "Seara nu s-a încheiat, așa că fiți cu ochii pe noi!" Detalii AICI

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:00: Manchester United l-a transferat şi pe Alex Telles. 

Update 20:00: Juventus Torino l-a transferat pe Federico Chiesa!

Update 18:00: Încă o lovitură dată de Bayern. L-a luat şi pe Eric Choupo Moting de la PSG.

Update 17:00: Bayern Munchen a anunţat că a obţinut împrumutul lui Douglas Costa de la Juventus. 

Update 14:20 Gaz Metan Mediaș s-a despărțit de Răzvan Popa și Fernander Kassai. Contractele celor doi au fost reziliate pe cale amiabilă.

Update 14:15: Marocanul Oussama Idrissi a semnat cu Sevilla pe 5 ani.

Reclamă

Update 13:30: Danilo Pereira a fost împrumutat de Porto la PSG, cu opțiune de cumpărare.

Update 12:30: Ryan Sessegnon este împrumutat de Tottenham la Hoffenheim, fără opțiune de cumpărare, până la sfârșitul sezonului.

Update 5 octombrie 10:30: Valentin Mihăilă, ”perla” Universității Craiova, a semnat cu Parma. El devine cel mai scump jucător din istoria Craiovei. Oltenii au încasat 8.5 milioane de euro de la italieni. Detalii AICI.

Update 4 octombrie: Ovidiu Horșia este împrumutat de FCSB la Gaz Metan Mediaș.

Update 4 octombrie: Moise Kean este împrumutat un an de Everton la PSG, fără opțiune de cumpărare. 

Update 4 octombrie: Marc Roca pleacă de la Espanyol la Bayern Munchen. După retrogradarea spaniolilor, era clar că cel mai valoros jucător va pleca. Spaniolii au încasat 15 milioane de euro.

Update 1 octombrie: Sergino Dest pleacă de la Ajax la Barcelona. Olandezii primesc 20 de milioane de euro, nu cele 30 de milioane pe care le cereau inițial. Detalii AICI

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și