Închide meniul

Lovitură de proporţii primită de Mihalcea. Dinamo, fără golgheter în derby-ul cu FCSB. I s-a retras viza medicală!

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2020, 14:29

Lovitură de proporţii primită de Mihalcea. Dinamo, fără golgheter în derby-ul cu FCSB. I s-a retras viza medicală!

Mediafax Foto / George Filip

Perovic nu are drept de joc cu FCSB

  • Dinamo - FCSB, joi, 20:00, LIVE TEXT pe antenasport.ro
  • Alb-roşiii au o problemă de ultimă oră
  • Mihalcea, pus în dificultate de INMS

Atacantului sârb i-au fost depistate probleme la inimă în timpul vizitei medicale de la INMS. A primit drept de joc pentru meciul cu Sepsi, dar nu s-a simţit bine la finalul partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perovic a rămas fără viză medicală

Conform GSP, lui Perovic i-a fost retrasă preventiv viza medicală de către INMS şi i s-a transmis că are nevoie de odihnă pentru câteva zile. Vârful de 31 de ani ratează astfel derby-ul cu FCSB şi planează incertitudinea asupra lui şi în ceea ce priveşte prezenţa în duelul cu FC Voluntari, de duminică.

Perovic a jucat 64 de minute cu Sepsi şi a avut o şansă uriaşă de a marca. Sârbul a ratat însă un penalty, la scorul de 1-0 pentru adversari. Atacantul lui Dinamo a rămas cu 6 goluri marcate în această ediţie de campionat.

Reclamă

De evoluţiile lui Perovic s-a legat şi ajungerea alb-roşiilor până în semifinalele Cupei României. În optimi a reuşit o dublă în poarta Forestei Suceava.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!