Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! A făcut afaceri cu finanțatorul FCSB, iar acum e gata să investească la Steaua București

Reclamă

Publicat: 8 octombrie 2021, 8:30

Lovitură pentru Gigi Becali! A făcut afaceri cu finanțatorul FCSB, iar acum e gata să investească la Steaua București

Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

De atunci, cei doi se află într-un continuu război. După ce s-au tot atacat prin presă, Anamaria Prodan e gata să se răzbune pe Gigi Becali investind la Steaua București. Impresara e gata să pună umărul la promovarea echipei Armatei în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan ar investi la CSA Steaua București

Da, normal. De ce sa nu investeşti? Investeşti oriunde se poate face performanţă. Acolo este o problemă numai pentru faptul că din Liga 2 pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investeşti tu.

Şi trebuie să ai pe cineva. Ori la ceea ce se intâmplă in România, fără legislaţie calumea nu mai investeşte nimeni, că toţi fug de frica inchisorii„, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei gale la care a participat.

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat zile întregi în presă. Totul a pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma.

„Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

Reclamă

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

Becali nu s-a lăsat nici el mai prejos și a atacat-o pe impresară.

N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjeaza. Eu când vând un jucator, nu-i bag în seamă pe jucatori. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa?

Reclamă 4 / 0/3

Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club. Eu am nevoie să am grijă de ei„, a fost una dintre replicile lui Becali.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și