Închide meniul

„Lucrările sunt 90% finalizate” Investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi e pe punctul de a o inaugura la Ovidiu

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 9:13

Reclamă
„Lucrările sunt 90% finalizate Investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi e pe punctul de a o inaugura la Ovidiu

Ciprian Marica, anunţ despre investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Ciprian Marica a anunţat care este investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi este aproape de a o inaugura la Ovidiu. „Regele” continuă să investească sume uriaşe de bani în fotbal şi urmează să dea o nouă lovitură. „Lucrările sunt 90% finalizate”, a dezvăluit acţionarul minoritar al Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a câştigat titlul, Hagi a grăbit lucrările la hotelul pe care Hagi îl construieşte pentru jucători. Face eforturi uriaşe pentru a îl inaugura în cel mai scurt timp şi a nu îi mai ţine pe drumuri pe fotbaliştii de la Academie şi de la prima echipă.

Ciprian Marica, anunţ despre investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi

Marica a dezvăluit că se munceşte intens atât la construcţia hotelului, cât şi la Academia lui Gică Hagi. Se aşteaptă momentul în care Farul se va putea muta şi pe noul stadion.

În momentul în care vom avea și stadion vom fi cu siguranță la alt nivel. Noi facem toate demersurile, mă refer la tot ce înseamnă Academie, tot ce înseamnă condiții pentru jucători. În cel mai scurt timp vom inaugura hotelul și Academia, unde vor sta efectiv jucătorii. Până acum stăteau în oraș și erau aduși în bază. Astăzi vorbim de 90% lucrări finalizate în Academie și în conceptul pe care îl aveam, să fie la noi acasă, în baza sportivă.

Avem un stadion de 4.500 de locuri – al nostru, proprietate – și vorbim de undeva la 3.800 de abonamente vândute. Ei bine, ce dai adversarului – că au fost discuții și pe tema asta – , plus zona de securitate la care te obligă Jandarmeria, nu-ți mai rămân foarte multe bilete. De multe ori înțelegem că adversarii își doresc să aducă mulți suporteri, înțelegem și că suporterii noștri își doresc să vină în număr cât mai mare la stadion, însă din păcate limita de 4.500 de locuri ne încurcă.

Reclamă

Oficialii Farului aşteaptă construcţia noului stadion din Constanţa

Când vom avea un nou stadion vom vorbi de o nouă perspectivă a Farului, nu numai prin prisma faptului că vom avea o capacitate mai mare, dar și alte posibilități de exploatare a stadionului. Vom fi aproape, nu va mai fi acel drum până la Ovidiu, va fi în centrul orașului, unde oamenii vor putea ajunge și pe jos. Suntem foști jucători la cel mai înalt nivel, vrem să fie presiune, vrem ca jucătorii noștri să fie obișnuiți cu tensiunea și atmosfera de joc mare, nu avem o problemă să le dăm adversarilor posibilitatea de a veni cu mai mulți suporteri dacă vom avea capacitate„, a declarat Ciprian Marica la playsport.ro.

A început deja demolarea stadionului „Gică Hagi” din Constanţa, iar în locul lui va apărea o arenă modernă cu o capacitate de peste 18.000 de locuri. După 73 de ani, vechiul stadionul a fost pus la pământ pentru a face loc unui complex multifuncţional unic.

Pe amplasament se va realiza un stadion de fotbal cu o capacitate de 18.500 de locuri. Va beneficia de funcţiunile şi suprafeţele necesare încadrării în categoria IV UEFA. De asemenea, se va construi un stadion de atletism cu o capacitate de 1.000 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Clădirea stadionului va integra şi o serie de funcţiuni complementare: săli de antrenament- atletism indoor, squash/tenis de masă şi fitness, centru de conferinţe, spaţiu expoziţional, spaţii administrative, spaţii comerciale şi zone de loisir”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Gică Hagi a spus care este, de fapt, bugetul Farului

Gică Hagi a spus care este, de fapt, bugetul Farului. La mijlocul lunii iulie „Regele” susţinea că Farul are un buget de doar 3 milioane de euro.

Între timp Gică Hagi şi-a schimbat discursul, iar acum a anunţat că echipa campioană are un buget de circa 6 milioane de euro.

Nu suntem cei mai buni din România pentru că bugetul nu este. La conducători, avem conducători foarte buni, avem președinte, avem vicepreședinte, toți sunt foști fotbaliști.

Încercăm să facem față, vom vedea, ușor ușor să mărim aceste venituri ale clubului care să fie bine pentru club să ne putem bate de la egal la egal cu orice club din România, dacă putem, dacă nu…

Bugetul este la fel ca în anii precedenți, noi nu putem să schimbăm. Noi o luăm în fiecare an, ne clădim, o luăm de la zero, nu putem, niciun leu în plus. Bugetul e în jur de 6 milioane”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și