Închide meniul

Luna de miere pentru Dan Petrescu în Turcia! Averea încasată de antrenorul român în doar 8 meciuri la Kayserispor

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 20:35

Luna de miere pentru Dan Petrescu în Turcia! Averea încasată de antrenorul român în doar 8 meciuri la Kayserispor

Twitter Kayserispor

Dan Petrescu a încasat o avere în Turcia

  • Dan Petrescu stat 45 de zile la Kayserispor
  • Suma uriașă primită de la bașkani

Potrivit Pro Sport, Dan Petrescu a încasat nu mai puțin de 400.000 de euro la Kayserispor. Antrenorul de 53 de ani a stat numai 45 de zile în Turcia. Prin urmare, el a primit aproape 9.000 de euro pentru fiecare zi în care a antrenat în Super Lig!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a adunat o avere la Kayserispor

Suma respectivă include și prima de instalare în valoare de 100.000 de euro. De altfel, Petrescu avea un contract de vis la Kayserispor!

Sezonul viitor ar fi câştigat 850.000 de euro. Mai mult, bonusurile oferite de clubul unde joacă Denis Alibec, Silviu Lung şi Cristi Săpunaru au fost foarte atractive. Petrescu putea pune mâna pe 100.000 de euro dacă reușea să salveze echipa de la retrogradare.

Reclamă

Dan Petrescu, despre plecarea de la Kayserispor

Dan Petrescu și Kayserispor au încheiat de comun acord colaborarea, la cererea antrenorului român. "Bursucul" a renunțat la banca tehnică din cauza problemelor personale.

"Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune.

Reclamă

Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a explicat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a fost numit antrenor principal la Kayserispor pe 11 ianuarie. 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Super Lig. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16 în Turcia, la un singur punct deasupra liniei retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei