Închide meniul

„M-a deranjat şi am să i-o spun în faţă!” Mihai Stoica, răspuns pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a vrut să îi ia pe Neubert şi Pintilii la naţională: „L-a sunat pe Gigi: ‘Patroane, te deranjează?!'”

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2022, 0:05

„M-a deranjat şi am să i-o spun în faţă! Mihai Stoica, răspuns pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a vrut să îi ia pe Neubert şi Pintilii la naţională: „L-a sunat pe Gigi: Patroane, te deranjează?!'

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Hepta

  • Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu
  • Edi Iordănescu i-a dorit pe Pintilii şi Neubert la naţionala României

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu l-a dorit în staff-ul de la naţională şi pe Thomas Neubert, actualul preparator fizic de la FCSB. De altfel, chiar selecţionerul a confirmat informaţia într-un interviu acordat în exclusivitate Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert, ca şi Mihai Pintilii, a preferat să refuze propunerea venită dinspre selecţioner şi să rămână la FCSB. Edi Iordănescu s-a reorientat şi l-a adus în staff-ul său de la naţională pe Cristian Dragotă, preparatorul fizic al celor de la CFR Cluj. Printre argumentele selecţionerului a fost şi acela că cei de la CFR Cluj au avut o „deschidere totală” în această privinţă.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute de Edi Iordănescu în privinţa preparatorului fizic.

Reclamă

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

N-a lămurit nimic. Nu a vrut să meargă Neubert, nici Pinti. Nu suntem copii. Nu puteam să-l opresc să meargă la echipa naţională, nu am putut opri pe nimeni. Puteam vreodată să mă opun? Putea să vină să spun că plec. Pinti n-a vrut să meargă. Discutăm pur şi simplu degeaba. Dacă Edi nu deschidea subiectul, habar n-aveam de Neubert.

L-am văzut puţin tesionat pe Neubert, dar având COVID am crezut că de-aia, că urma să se instaleze COVID în corpul lui. Probabil că discuţiile erau în toi. Ce m-a deranjat cu adevărat şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, probabil că o să avem o întâlnire. Spune că CFR Cluj a avut deschidere totală, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia în care a fost Mihai Pintilii

Edi Iordănescu l-a dorit şi pe Mihai Pintilii în staff-ul său de la naţională, însă fostul internaţional a preferat să rămână lângă Toni Petrea la FCSB. Aşa cum Edi Iordănescu a spus în exclusivitate la Antena Sport, Mihai Stoica a confirmat faptul că selecţionerul a avut o discuţie cu Gigi Becali în privinţa lui Pintilii.

Cu Pintilii a fost o altă discuţie. Pintilii mi-a spus că îl vrea Edi, s-a generat discuţia în studio. Am spus clar că nu-mi convine să plece. Când s-a terminat discuţia, seara, am primit un mesaj de la Edi dacă putem să discutăm a doua zi. N-am discutat a doua zi, nici a treia. L-a sunat pe Gigi şi i-a spus ‘patroane, te deranjează dacă-l iau pe Pintilii?’. Mie Pintilii îmi spusese cu o zi înainte că nu merge. Gigi a zis ‘da, normal că mă deranjează’.

Asta e, cuvânt cu cuvânt, ce s-a întâmplat. Luni era discuţia la Federaţia, n-a mai fost nicio discuţie. Că unii nu recunosc adevărul, eu spun. Ăsta e adevărul. Pe mine asta m-a deranjat foarte tare, bineînţeles„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1, noua casă a echipei naţionale a României

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Prin intermediul Nations League, trei echipe primesc direct biletele pentru EURO 2024. Alte 12 reprezentative se vor califica într-un play-off şi se vor lupta pentru ultimele trei locuri libere la turneul final.

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu