Închide meniul

”Mai avem de muncit!”. Ionuț Nedelcearu, temperat după două goluri cu Belarus. Ce a spus despre duelul cu ”monstrul” Haaland

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 18:17

”Mai avem de muncit!”. Ionuț Nedelcearu, temperat după două goluri cu Belarus. Ce a spus despre duelul cu ”monstrul” Haaland

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ionuț Nedelcearu a înscris o ”dublă” pentru România în meciul cu Belarus

Jucătorul lui AEK Atena a fost omul potrivit la momentul potrivit în atacul tricolorilor. La final, Nedelcearu s-a declarat fericit că a reușit să marcheze, dar a precizat că mai există loc de îmbunătățire în în jocul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă simt fericit, vă dați seama, chiar speram să marchez, mă bucur că am reușit, dar mai avem de muncit, pentru că jocul din a doua repriză a lăsat de dorit.

Nu mă așteptam să termin meciul căpitan, dar mă bucur și o să muncesc mult pe viitor ca să rămân cu ea”, a declarat Ionuț Nedelcearu.

Ionuț Nedelcearu despre Islanda și duelul cu Norvegia

”A fost dificil pentru mine fiindcă de când am aflat că vom juca barajul pentru EURO, m-am gândit mereu la acel meci. A fost destul de greu știind că nu pot să ajut echipa, dar mai mult nu am putut să fac. Dacă acestea au fost circumstanțele, nu am avut de ales”, a explicat fundașul român.

Întrebat despre duelul cu Haaland, Nedelcearu a declarat că asemenea meciuri te fac să te simți fotbalist.

Reclamă

”Am mai întâlnit adversari dificili și cu experiență. Aștept cu nerăbdare duelul cu el dacă voi juca fiindcă astfel de meciuri te fac fotbalist și te fac să vezi la ce nivel ești”, a declarat Nedelcearu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și