Închide meniul

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 23:16

Reclamă
„Mai mult decât frați! Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

Colaj cu Hristo Stoichkov, Gică Hagi și Gică Popescu / Profimedia

Hristo Stoichkov a transmis un mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu! Fostul Balon de Aur a vorbit la superlativ despre componenții „Generației de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichkov a jucat atât cu Gică Hagi, cât și cu Gică Popescu, la FC Barcelona, într-o perioadă în care jucătorii români erau la mare căutare în fotbalul european.

Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

Cu ocazia meciului de retragere a Generației de Aur, Stoichkov a venit în România și a vorbit la superlativ despre foștii săi coechipieri.

Acesta a spus că Popescu și Hagi sunt mai mult decât frați pentru el și că are o prietenie specială cu toți jucătorii români din acea perioadă.

”Am o prietenie specială cu toți jucătorii români, dar mai ales cu Gică Popescu și Gică Hagi. Sunt mai mult decât frați pentru mine.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi a jucat la Madrid, apoi în Italia și a ajuns la Barcelona. Popescu a fost mai întâi la Eindhoven și a ajuns și el la Barcelona. Eu eram deja la Barcelona. Am făcut un trio extraordinar”, a spus Hristo Stoichkov, la venriea în România.

Gică Popescu anunţa că îşi doreşte să se afle pe bancă toţi antrenorii Generaţiei de Aur

Gică Popescu preciza, în conferinţa de presă în care „Generaţia de Aur” îşi lansa magazinul online, că îşi doreşte ca toţi antrenorii naţionalei care i-a scos pe români în stradă să fie pe bancă la meciul de sâmbătă.

“Ne dorim cu toţii ca pe bancă la acest meci să fie toţi antrenorii pe care i-am avut la echipa naţională, Ienei, Dinu, Mircea Lucescu – care n-a fost antrenorul nostru, dar a fost antrenorul multora, şi, bineînţeles, domnul Iordănescu.

Reclamă

Dorim să avem cel puţin un Balon de Aur şi cred că-l avem deja. Vrem trei Baloane de Aur”, declara Gică Popescu.

Gică Popescu: „Avem două Baloane de Aur”

Selecţionata mondială va fi antrenată de Jose Mourinho. Nuno Gomes, Christian Panucci, Dida, Rivaldo, Jari Litmanen, Eric Abidal, Christian Karembeu şi Hristo Stoicikov se află printre cei care îi vor înfrunta pe membrii Generaţiei de Aur în meciul de sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30.

„Ne bucurăm enorm că fără să anunţăm vreun nume din echipa starurilor internaţionale împotriva căreia vom juca pe 25 mai s-au vândut deja 42.000 de bilete, un record pentru un eveniment precum acesta.

Astăzi putem oferi şi câteva nume ale starurilor care vor juca la Bucureşti, printre acestea sunt Nuno Gomes, Christian Panucci, Dida, Rivaldo, Jari Litmanen, Eric Abidal, Christian Karembeu şi Hristo Stoicikov.
Deci avem două ‘Baloane de Aur’ până acum care vor veni la acest meci. Şi mai avem nume pe care le vom anunţa în perioada următoare.

În ceea ce îi priveşte pe Rivaldo şi Stoicikov sper să aibă kilograme în plus… pentru că în urmă cu câteva săptămâni Rivaldo arăta chiar mai bine decât atunci când juca.

Hristo are kilograme în plus, aşa că e bine, dar la Rivaldo va fi problemă. Pe Kenneth Andersson (n.r. – autorul golului egalizator care a trimis în prelungiri meciul România – Suedia din sferturile CM 1994) nu l-am invitat pentru că am fi riscat să-l huiduie întreg stadionul”, a declarat Gică Popescu.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și