Închide meniul

Mama lui Denis Alibec, dezvăluiri dureroase despre fiul său: „A vrut să se lase de fotbal! Era căzut total!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 11:54

Mama lui Denis Alibec, dezvăluiri dureroase despre fiul său: „A vrut să se lase de fotbal! Era căzut total!

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid

Instagram Denis Alibec

Mama lui Denis Alibec a făcut dezvăluiri dureroase despre fiul său. Emilia Stroe a spus că Denis Alibec a fost la un pas să se lase de fotbal în 2006.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibeca fost în 2006 la grupele de juniori de la Steaua. Experienţa a fost una nereuşită, iar actualul atacant al naţionalei României a vrut să se lase de fotbal.

Mama lui Denis Alibec, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Cel mai greu moment a fost prima oară la Steaua. A venit foarte dezamăgit și a zis că el nu mai joacă fotbal. Nu voia să mai meargă. A fost o perioadă grea. Era visul lui și era căzut total. L-am lăsat ușor, ușor și apoi și-a revenit pentru că iubește prea mult fotbalul.

Eu nu l-am crezut niciodată că nu va mai face fotbal, doar că i-a trebuit timp ca să treacă peste ce s-a întâmplat la Steaua. Un mare aport l-a avut și domnul Fane Petcu, care era antrenor la grupa lui de vârstă la Farul și l-a luat la Farul. De acolo lucrurile au decurs ok. Probleme a tot avut în carieră. Al doilea moment Steaua/FCSB a fost greu, la fel, dar el este puternic.

El se remontează singur. Cade la început, dar noi, familia, l-am ajutat și sprijinit întotdeauna. Dacă el ar fi fost slab, nu îl puteam ridica. El e foarte puternic, însă are nevoie de puțin timp pentru a pune lucrurile pe făgașul normal„, a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, pentru sport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, lovitură de 1.200.000 de euro! Atacantul echipei naționale primește bani de la Kayserispor

Denis Alibec a dat o lovitură de 1.200.000 de euro. Atacantul echipei naționale, legitimat în prezent la Muaither, a primit o veste excelentă din partea celor de la Kayserispor.

Jucătorul de 33 de ani a câștigat încă din vara anului trecut procescul cu formația din Turcia, însă acum va primi și banii din partea oficialilor. Acesta are de încasat 450.000 de euro pentru neplata salariilor restante și 750.000 de euro drept compensații pentru încetarea contractului.

Președintele echipei din Turcia, Ali Camli, a dezvăluit faptul că formația pe care o reprezintă își va plăti în cel mai scurt timp datoriile către foștii jucători. Totodată, oficialul lui Kayserispor a spus că fosta echipă a românului are de achitat, în total, suma de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Interdicția la transferuri nu a fost încă ridicată. Am închis patru cazuri astăzi (n.r. – marți, 6 februarie) și mai avem două cazuri, ale lui Bertolacci și Denis Alibec. Încercăm, sperăm că mâine le vom putea închide.

Costul total al acestor șase cazuri despre care vorbim este de 5 milioane de euro. Tot contextul a fost cauzat de un management prost, prejudiciul adus clubului e din cauza unei strategii fără cunoștințe în afaceri. Trebuie să rezolvăm situația” a spus oficialul turcilor, citat de ntvspor.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și