Închide meniul
VIDEO

Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2024, 13:20

Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern

Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"

Cavan Sullivan, înaintea meciului de debut / Twitter Philadelphia Union

Manchester City a ajuns la un acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Cavan Sullivan de la Philadelphia Union a fost convins să semneze cu campioana Angliei, chiar dacă a mai fost dorit şi de Real Madrid, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de picior stâng, care are 1.58 metri, a semnat în 2020 cu gruparea din MLS. Tocmai a debutat în fotbalul profesions la echipa a doua a celor de la Philadelphia. Fotbalistul care este în naţionala U16 a Statelor Unite ale Americii a reuşit un gol şi un assist.

Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”

Expertul în transferuri Fabrizio Romano a dezvăluit că în scurt timp se va oficializa mutarea lui Cavan Sullivan la Manchester City.

City a obţinut acordul de a semna cu Cavan Sullivan. Totul este făcut, iar actele vor fi semnate în curând„, a scris Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

Reclamă

Cavan a fost descris drept „cel mai interesant tânăr fotbalist de 14 ani din lume”.

Cavan este un tânăr talent fantastic, îmi place să-l tachinez că n-am văzut niciodată un copil care se dezvoltă la fel de mult ca el. Este cu picioarele pe pământ, nu i se urcă la cap tot ce se întâmplă în jurul lui și cred că asta este ceea ce este fantastic la el. Este ceea ce îi permite, de asemenea, să intre în mediul nostru și să fie în continuare grozav”, a spus Marlon LeBlanc, antrenorul echipei secunde a lui Philadelphia Union, citat de goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală

Acestea sunt cotele pentru câştigarea UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală de la Nyon. Manchester City – Real Madrid este „şocul” din această fază a competiţiei stelelor.

Campioana en-titre, Manchester City, continuă să rămână marea favorită a Ligii. Pep Guardiola şi Erling Haaland sunt consideraţi de neoprit în drumul spre apărarea trofeului.

Liderul din La Liga, Real Madrid, este a treia favorită. Prima clasată din Premier League, Arsenal, are cota 5.00.

Cotele oferite de bookmakeri după tragerea la sorţi sunt următoarele:

  • Manchester City – 2.85
  • Arsenal – 5.00
  • Real Madrid – 7.00
  • Bayern Munchen – 7.50
  • PSG – 10.00
  • Barcelona – 12.00
  • Atletico Madrid – 17.00
  • Borussia Dortmund – 20.00

În urma tragerii la sorţi, meciurile din sferturile UEFA Champions League sunt:

  • Arsenal – Bayern Munchen
  • Atletico Madrid – Borussia Dortmund
  • Real Madrid – Manchester City
  • PSG – Barcelona

Câştigătoarea „dublei” Real Madrid – Manchester City va da în semifinale peste Arsenal sau Bayern Munchen. Pe cealaltă parte a tabloului se vor duela Atletico/Dortmund – PSG/Barcelona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și