Închide meniul

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 14:04

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală

Tragerea la sorţi a avut loc la Nyon / Profimediaimages

Acestea sunt cotele pentru câştigarea UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală de la Nyon. Manchester City – Real Madrid este „şocul” din această fază a competiţiei stelelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre, Manchester City, continuă să rămână marea favorită a Ligii. Pep Guardiola şi Erling Haaland sunt consideraţi de neoprit în drumul spre apărarea trofeului.

Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală

Liderul din La Liga, Real Madrid, este a treia favorită. Prima clasată din Premier League, Arsenal, are cota 5.00.

Cotele oferite de bookmakeri după tragerea la sorţi sunt următoarele:

În urma tragerii la sorţi, meciurile din sferturile UEFA Champions League sunt:

Reclamă

Câştigătoarea „dublei” Real Madrid – Manchester City va da în semifinale peste Arsenal sau Bayern Munchen. Pe cealaltă parte a tabloului se vor duela Atletico/Dortmund – PSG/Barcelona.

Prima manşă a sferturilor de finală este programată pe 9-10 aprilie 2024, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu. Marea finală va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, pe 1 iunie.

Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League

Pep Guardiola şi Erling Haaland vin pe Santiago Bernabeu pentru duelul „de foc” din Liga Campionilor. Campioana Angliei a avut duel cu „galacticii” şi sezonul trecut. City şi Real Madrid au fost adversare în semifinale, iar trupa lui Guardiola a obţinut calificarea cu un neverosimil 5-1. A fost 4-0 în returul de pe Etihad.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City obţinea calificarea în finală şi reuşea să câştige cel mai râvnit trofeu european. Carlo Ancelotti are şansa revanşei în acest an, pe banca celei mai titrate echipe din competiţie. 14 titluri au madrilenii.

Real Madrid a câştigat, în această ediţie a Ligii Campionilor, Grupa C. A avut victorii pe linie în „dublele” cu Napoli, Braga şi Union Berlin. În optimile de finală a suferit împotriva lui Leipzig şi a obţinut calificarea cu 2-1 la general.

Maximum de puncte a avut şi Manchester City în Grupa G, din care au mai făcut parte Leipzig, Young Boys şi Steaua Roşie Belgrad. „Cetăţenii” au dat recital şi în „dubla” cu FC Copenhaga, pentru calificarea în sferturi. Campionii en-titre au trecut cu 6-2 la general.

Pep Guardiola este acum în faţa unui nou duel cu marea rivală. Fostul antrenor al Barcelonei revine pe stadionul în care obţinut rezultate notabile.

Manşa tur va avea loc pe Santiago Bernabeu, pe 9 sau 10 aprilie. Returul este programat pe Etihad, pe 16 sau 17 aprilie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și