Închide meniul

Marele regret al lui Florin Răducioiu: „Eram inconștient, încăpățânat! Nu-i ascultam niciodată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 8:32

Marele regret al lui Florin Răducioiu: „Eram inconștient, încăpățânat! Nu-i ascultam niciodată!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a dezvăluit marele regret al carierei sale. Fostul internațional român a trecut pe la mai multe echipe importante din Europa, însă s-a certat de fiecare dată cu antrenorii săi. Răducioiu a recunoscut că Mircea Lucescu este singurul cu care nu a intrat în conflict. A ajuns însă să se certe cu Didier Deschamps și Harry Redknapp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu susține că a realizat, după retragere, că el a fost motivul pentru care ajungea să se certe de fiecare dată cu antrenorii. Spune acum că și-ar fi dorit să fi fost mai înțelept în tinerețe și mai puțin conflictual.

Marele regret al lui Florin Răducioiu

Nu eram un jucător simplu de gestionat, iar singurul care a reușit să facă asta cu mine a fost Mircea Lucescu. Pentru că el știa caracterul și personalitatea mea. Iar eu, în general, am avut conflicte cu mulți antrenori. Iar în cel mai mare conflict am intrat cu Harry Redknapp, de la West Ham. Nu m-am înțeles cu el și mi-am dat după seama că am făcut eu o greșeală foarte mare.

Am avut probleme cu Eugenio Fascetti, la Verona, un tip foarte dificil. Iar după, cu Didier Deschamps, la Monaco. E adevărat că puteam să fac mai mult, să fiu mai constant în randamentul meu, puteam să înscriu și mai multe goluri. Am fost un personaj un pic neastâmpărat, atipic.

Și încăpățânat. Nu-i ascultam niciodată, iar în multe momente nu eram de acord cu ei. Cu deciziile pe care le luau. Chiar dacă jucam mai mereu vârf, au fost momente când mă băgau pe partea dreaptă și intram în conflicte. Eram și foarte tânăr, inconștient, un pic conflictual„, a spus Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu, făcut praf de Harry Redknapp

Harry Redknapp l-a făcut praf pe Florin Răducioiu, despre care a vorbit atunci când a fost întrebat de cele mai slabe transferuri pe care le-a făcut în cariera de 34 de ani de antrenorat.

Am lucrat două ore cu Răducioiu în prima zi de antrenamente şi trebuie să recunosc că am fost impresionat. Era un finalizator de calitate şi părea că va fi un transfer de succes. Dar când am ajuns la pregătirea fizică, nici nu voia să audă.

Nu suporta să fie atacat prin alunecare. Julian Dicks de-abia aştepta să intra la el să vadă din ce stofă e făcut, dar Răducioiu a spus foarte clar că nu îl interesează astfel de provocări. În primele două meciuri de pregătire, Răducioiu nu a făcut decât să se plângă de tratamentul primit din partea adversarilor.Nu mă pune să explic cum un fost jucător de clasă a devenit brusc o amintire, dar ceva i s-a întâmplat şi s-a pierdut cu totul. Era obişnuit să stea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Probabil că această trecere a fost prea mult pentru el”, a povestit Redknapp, citat de sportbible.com.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham l-a transferat pe fostul nostru internaţional în 1996, pentru 1.5 milioane de lire sterline. Totuşi, lucrurile nu au mers conform planului. Florin acumulase deja experienţă la Verona, Brescia şi Milan.

Răducioiu se poate lăuda cu două titluri de campion, unul cu Dinamo (1989-90) şi celălalt cu AC Milan (1993-1994). De asemenea, el a încris 21 de goluri, în 40 de selecţii pentru echipa naţională, patru dintre ele venind la CM 1994.

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști

Fostul atacant al naționalei crede că jucătorii trebuie să fie atenți în viața amoroasă. Răducioiu le recomandă fotbaliștilor să se căsătorească până la 27 de ani.

Viața extrasportivă este extrem de importantă. Una dintre cele mai importante, chiar dacă vorbim de două perioade diferite. Lumea este altfel acum, fotbaliștii poate sunt mai conștienți.

Și atunci erau fete, și eu am fost cu fete, dar mereu eram atent. Nu am pierdut niciodată nopțile. Dar mereu atenție cu fetele! E un subiect delicat cu ele și chiar le dau sfaturi jucătorilor tineri să fie atenți, cumpătați, echilibrați, să nu exagereze.

Personalitatea mea avea nevoie de cineva lângă. M-am căsătorit la 24 de ani. Acum vremurile s-au schimbat, dar pentru viața ta de fotbalist și pentru echilibrul tău ai nevoie de o femeie lângă tine. La 25-27 de ani le recomand căsătoria fotbaliștilor”, a spus Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Marele regret al lui Florin Răducioiu
  • Dezvăluirile fostului internațional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și