Închide meniul

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști: „Atenție cu fetele! E un subiect delicat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2022, 14:29

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști: „Atenție cu fetele! E un subiect delicat!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

Florin Răducioiu are un sfat prețios pentru tinerii fotbaliști. Fostul atacant al naționalei crede că jucătorii trebuie să fie atenți în viața amoroasă. Răducioiu le recomandă fotbaliștilor să se căsătorească până la 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viața extrasportivă este extrem de importantă. Una dintre cele mai importante, chiar dacă vorbim de două perioade diferite. Lumea este altfel acum, fotbaliștii poate sunt mai conștienți.

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști

Și atunci erau fete, și eu am fost cu fete, dar mereu eram atent. Nu am pierdut niciodată nopțile. Dar mereu atenție cu fetele! E un subiect delicat cu ele și chiar le dau sfaturi jucătorilor tineri să fie atenți, cumpătați, echilibrați, să nu exagereze.

Personalitatea mea avea nevoie de cineva lângă. M-am căsătorit la 24 de ani. Acum vremurile s-au schimbat, dar pentru viața ta de fotbalist și pentru echilibrul tău ai nevoie de o femeie lângă tine. La 25-27 de ani le recomand căsătoria fotbaliștilor”, a spus Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Răducioiu, declarație de dragoste în italiană pentru iubita sa

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, alături de care a avut o căsnicie de 23 de ani. Ulterior, Răducioiu a cunoscut-o pe Andreea Albăstroiu şi formează un cuplu perfect.

Reclamă

În vară, Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu au plecat în vacanță, iar fostul internaţional român nu a ezitat să îi facă pe reţelele de socializare declaraţii de iubire.

Una dintre declaraţii a fost scrisă în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Florin Răducioiu are 2 copii din căsătoria cu Astrid: Andrea și Alessandro. Şi actuala iubită a lui Răducioiu are un copil dintr-o căsătorie anterioară.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și