Închide meniul

Marinos Ouzounidis s-a certat cu Mihai Rotaru. „Au fost nişte discuţii!” Dezvăluirea lui Sorin Cârţu. „Nu e o situaţie la plesneală!”

Publicat: 23 iulie 2021, 23:18

Marinos Ouzounidis s-a certat cu Mihai Rotaru. „Au fost nişte discuţii! Dezvăluirea lui Sorin Cârţu. „Nu e o situaţie la plesneală!

Marinos Ouzounidis, discuţii cu Mihai Rotaru după meciul cu KF Laci

Hepta

  • Ouzounidis, dat afară de Universitatea Craiova
  • Ce a spus Sorin Cârţu despre antrenorul grec

Marinos Ouzounidis s-a despărţit de Universitatea Craiova după o discuţiile avute cu patronul Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Sorin Cârţu despre demiterea lui Marino Ouzounidis

Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu, susţine că nu a fost nimic planificat şi că Rotaru nu se va grăbi să aleagă un nou antrenor. Secundul Bon va pregăti pentru moment echipa.

”Sigur va veni cineva, dar nu cred că până la meciul cu FCSB și returul cu Laci. Nu e o situație așa la plesneală. Trebuie unul care să ducă tot campionatul, noi nu vrem să schimbăm înainte de playoff, sau să vedem atunci că nu se adaptează…

Reclamă

E clar, nu eram în postura să schimbăm antrenorul după prima etapă de campionat, dacă era ceva, schimbam din vară, dar am avut încredere în Ouzounidis.

Au fost niște discuții între Rotaru și el, aseară am vorbit despre partidă, eram toți supărați pe rezultat, nu neapărat pe el. Nu se gândea nimeni, dovada e că nu avem pregătit pe nimeni în locul lui.

Reclamă

Dacă mă întrebați, îmi spun și eu o părere. Nu dă frumos cum jucăm! Mai mult nu spun, dar nu e jocul cu care am obișnuit noi lumea. Craiova a făcut mereu un fotbal plăcut”, a spus Sorin Cârţu pentru digisport.ro.

Ouzounidis, dat afară după eşecul cu KF Laci

Marinos Ouzounidis a fost dat afară de Universitatea Craiova, la o zi după eşecul cu KF Laci din Conference League. El este primul antrenor concediat de un club din Liga 1, în sezonului din care s-a jucat o singură etapă!

„Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll”, a transmis clubul oltean pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Marinos Ouzounidis, două trofee la Universitatea Craiova

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis o pregătea pe Universitatea Craiova din februarie. El a terminat sezonul trecut pe locul secund în campionat, dar a reuşit să câştige Cupa României.

În actuala stagiune, Ouzounidis a cucerit Supercupa, contra lui CFR Cluj, şi a învins-o cu 1-0 pe FC Argeş în prima etapă a campionatului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”