Închide meniul

Marius Lăcătuş a spus din nou că FCSB nu trebuie să joace în Ghencea: „Dacă am deranjat, prea puţin îmi pasă! Punct”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 21:45

Reclamă
Marius Lăcătuş a spus din nou că FCSB nu trebuie să joace în Ghencea: „Dacă am deranjat, prea puţin îmi pasă! Punct

Marius Lăcătuş a făcut senzaţie alături de soţia sa pe ringul de dans

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Lăcătuş a spus din nou că FCSB nu trebuie să joace în Ghencea. Legenda Stelei spune că FCSB poate juca şi pe alte stadioane din Bucureşti, construite din bani publici. Mai mult, Lăcătuş a spus că nu îi pasă de cei care îl critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiara” este de părere că roş-albaştrii, conduşi de Gigi Becali, pot juca şi pe alte arene din Bucureşti, construite din bani publici, cum ar fi Arcul de Triumf sau Stadionul rivalilor de la Rapid.

Marius Lăcătuş a spus din nou că FCSB nu trebuie să joace în Ghencea

„Eu mi-am spus o părere. Dacă am deranjat sau nu, prea puțin îmi pasă. Mi-am spus părerea mea, că FCSB ar face bine să nu vină să joace în Ghencea. Punct. Sunt încă trei stadioane construite din bani publici în București. Pot juca și acolo. E părerea mea. Dacă contează sau nu contează, este mai puțin important.

Am văzut că ei își doresc să joace în Ghencea, nu? Și nu au ajuns să joace în Ghencea. Înseamnă că la bază există un temei legal prin care nu pot juca la ora asta în Ghencea. Ce se va întâmpla pe viitor nu știu”, a spus Marius Lăcătuș la digisport.ro.

Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan

Eduard Novak a transmis un nou avertisment pentru Florin Talpan. Ministrul Sportului îi cere juristului de la CSA Steaua să o lase pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. Acesta i-a dat exemplu ceea ce se întâmplă pe stadionul Arcul de Triumf, acolo unde evoluează Dinamo.

Reclamă

Sincer, am spus tot timpul părerea mea. Uitați-vă la Arcul de Triumf. Din start am spus că o bază sportivă de genul, în care numai gazonul costă 30.000 de euro lunar, trebuie administrată astfel încât costurile să iasă măcar.

Acum joacă Dinamo, o să joace Steaua, avem alte evenimente și suntem pe plus la Arcul de Triumf. Și are loc și rugby-ul. Așa trebuie administrat!

La Ghencea cine plătește? Statul plătește. Sper să își schimbe atitudinea (n.r. Florin Talpan). La un moment dat, trebuie să se uite și el în bugetul lui, ce face cu banii aceia”, a declarat Eduard Novak.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia Ministrului Sportului vine la scurt timp după ce Florin Talpan a făcut o criză de nervi şi a anunţat că FCSB nu va fi primită niciodată în Ghencea.

Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme”, a spus Florin Talpan la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt ACUM invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” Vezi toate știrile
Citește și