Închide meniul

Marius Marin, despre scandalul rasist de la Euro U21: "Ne-au spus ‘ţigani’ la fiecare corner sau lovitură liberă". Dezvăluiri despre Mutu şi Rădoi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 16:43

Marius Marin, despre scandalul rasist de la Euro U21: "Ne-au spus ţigani la fiecare corner sau lovitură liberă". Dezvăluiri despre Mutu şi Rădoi

profimediaimages

Marius Marin a reluat acuzaţiile la adresa jucătorilor Ungariei

"Nu am absolut nimic cu ungurii. La echipa de club am avut şi colegi unguri, însă nu credeam vreodată că în anul 2021 se mai practică astfel de lucruri. Mi s-a părut absurd ca la fiecare lovitură liberă sau corner să fim făcuţi 'ţigani'. Erau doi sau trei jucători adverşi care non-stop ne-au spus aşa!”, a declarat Marin, potrivit playsport.ro, despre meciul Ungaria-România, de luna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin ar vrea în Serie A, nu la FCSB sau CFR Cluj

Marius Marin a intrat în atenţia granzilor din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj, dar spune că altul este visul său. "Am citit şi eu şi îmi face plăcere că se vorbeşte de mine, dar visul meu este altul… vreau să joc în Serie A! Dacă nu cu Pisa, poate cu o altă echipă, dar vom vedea, pentru că, deocamdată, mai am contract încă doi ani şi jumătate”, a spus fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Marius Marin a jucat la Timişoara înaintea să fie transferat la echipa de tineret a lui Sassuolo în 2016. Casemiro şi Vidal sunt jucătorii care îl inspiră, dar şi Rădoi i-a fost idol. "Tata era stelist și îmi aduc aminte că m-a dus la un magazin să-mi cumpăre un tricou cu Steaua. Aveam de ales între Dică și Rădoi. L-am luat pe al lui Rădoi. Mulți îmi spun că atunci când vine vorba de răutate în joc mă asemen cu 'Mister' Rădoi", a mai declarat Marin.

Marius Marins, despre Adrian Mutu: "Este o onoare să fiu antrenat de un om care a scris istorie în Italia"

Chiar sub comanda lui Rădoi a debutat Marin la naţionala de tineret. S-a întâmplat cu Ucraina, când a primit cartonaşul roşu după doar un minut. "După acel meci nu am dormit toată noaptea. (…) Până la urmă toate se întâmplă cu un scop în viață, ne-am claificat și acum cu toții am făcut un turneu foarte bun în Ungaria", a povestit Marin.

Jucătorul transferat de Pisa cu 400 de mii de euro de la Sassuolo, în vara lui 2019, spune că are o legătură specială cu Rădoi şi cu Mutu, cel care i-a luat locul la naţionala de tineret.

Reclamă

"Am o legătură foarte strânsă cu Mister și este o onoare să fiu antrenat de un om care a scris istorie în Italia. Mă bucur enorm că, atât el, cât și băieții, au fost de acord ca eu să port banderola de căpitan. Mi-am dorit de mic să îmbrac tricoul naționalei, însă, să fiu căpitan, nu îmi imaginasem. Este o imensă onoare", a mai spus Marin.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și