Închide meniul

Marius Ştefănescu, despre convocarea în premieră: „Este o mândrie să îmbrac tricoul naţionalei”

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2022, 14:52

Marius Ştefănescu, despre convocarea în premieră: „Este o mândrie să îmbrac tricoul naţionalei

Marius Ştefănescu, fericit după convocarea la naţională

Marius Ştefănescu, în timpul unui interviu/ Antena Sport

  • Marius Ştefănescu, fericit după convocarea la naţională
  • Sepsi se află în cantonament în Austria

Marius Ştefănescu, atacantul celor de la Sepsi, a fost convocat în premieră la echipa naţională. Edi Iordănescu l-a titularizat în partida cu Muntenegru de pe teren propriu, pierdută cu scorul de 3-0. În ciuda înfrângerii, Ştefănescu s-a simţit mândru că a îmbrăcat triocul naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu este unul dintre jucătorii de bază de la Sepsi. Acesta se află în cantonament alături de covăsneni în Austria, unde se pregătesc în meciuri amicale pentru noul sezon de Liga 1. Toodată, aceştia ţintesc şi un traseu bun în Conference League, fiind calificaţi în turul doi preliminar.

Marius Ştefănescu, despre convocarea în premieră la naţională

Marius Ştefănescu declară că a fost o mândrie să se afle în atenţia lui Edi Iordănescu, pentru partidele din Liga Naţiunilor, din iunie. În ciuda înfrângerilor suferite, atacantul lui Sepsi speră să revină în cadrul lotului României, ţi pentru următoarele partide din septembrie.

Reclamă

„A fost o bucurie convocarea. Mă bucur că am reuşit să ajung la echipa naţională. Nu prea pot spune că am avut un debut fericit, însă mă bucur că am debutat la echipa naţională. Toţi jucătorii şi-au dorit să câştige, dar nu am avut nici şansă. Edi Iordănescu este un selecţioner bun, am vorbit cu dânsul când am ajuns în cantonament. Ne-a spus să avem încredere în noi, să dăm ce avem mai bun. Nu pot spune ă este un antrenor dur.

Sper să fac parte din lot. Fiecare convocare este o mândrie Când am îmbrăcat tricoul naţionalei, te încearcă mai multe sentimente. Simţi că ceea ce ai muncit până acum, dă roade. Tricoul naţionalei înseamnă responsabilitate, atitudine”, a declarat Marius Ştefănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Totodată, Marius Ştefănescu se pregăteşte, alături de colegii de la echipă, pentru Supercupa României. După ce a triumfat în Cupa României, Sepsi va întâlni campioana CFR Cluj, pe 9 iulie, la Arad.

Avem un meci greu cu CFR Cluj în Supercupă, însă sper să mai câştigăm un trofeu. Am avut 5-6 zile de vacanţă, şi am revenit la echipă. Sper să facem un sezon bun, sper ca jucătorii veniţi să se integreze cât mai repde şi să ne ajute”, a mai declarat Marius Ştefănescu.

Sepsi, victorii pe linie în cantonamentul din Austria

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află în cantonament în Austria. Covăsnenii au bifat trei victorii în partidele amicale disputate, din tot atâtea meciuri. După Ferencvaros şi Legia Varşovia, Sepsi a învins la scor TSKA Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Matei, fostul jucător al lui Dinamo, care în această vară a semnat cu Sepsi, a marcat o dublă în meciul amical cu TSKA Sofia. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 4-0, celelalte goluri fiind marcate de Branislav Ninaj şi Cătălin Golofca.

În precedentele două partide amicale, Sepsi a învins Ferencavaros, cu scorul de 3-0, şi Legia Varşovia, scor 1-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A