Închide meniul

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va juca la Arad! Va fi primul meci cu VAR din țara noastră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 18:35

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va juca la Arad! Va fi primul meci cu VAR din țara noastră

Stadionul "Francis Neuman", din Arad

Supercupa României se va disputa pe stadionul din Arad

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va disputa la Arad. Astăzi, Primăria municipiului Arad a anunţat că primul meci cu VAR din țara noastră se va juca pe stadionul „Francisc Neuman”, unde UTA își dispută, de obicei, partidele de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa României, dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Sepsi, va reprezenta primul meci din țara noastră la care se va utiliza tehnologia VAR.

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va juca la Arad! Va fi primul meci cu VAR din țara noastră

Anunțul a fost făcut de autoritățile din Arad:

„În urma discuţiilor purtate între preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, s-a luat în calcul posibilitatea ca Arena Francisc Neuman să găzduiască Supercupa României, ediţia 2022”, a anunțat Primăria Arad, citată de news.ro.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat miercuri 1 iunie 2022, data, locul şi ora de disputare a Supercupei României.

Reclamă

Astfel la 9 iulie 2022, ora 20:30, CFR Cluj, câştigătoarea celui de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, o va confrunta pe Sepsi Sf. Gheorghe, la Arad.

Real Madrid, exemplu pentru CFR Cluj

Real Madrid a fost exemplu pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a dezvăluit că „remontada” istorică reuşită de madrileni cu Manchester City a ajutat gruparea din Gruia să câştige al cincilea titlu consecutiv. „Bursucul” şi-a inspirat elevii cu faze din confruntarea uluitoare de pe Santiago Bernabeu.

„Ăla a fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului. Eu le-am pus băieților mei, înaintea meciului cu Craiova, din minutul 118 până în minutul 123 toate fazele și ce făceau ăștia pe bancă. Era un aut pentru Real și se aruncau toți, ziceau „Este!”. Marcelo țipa la un aut. Ăla era un spirit pe care eu voiam să îl văd la CFR. Când noi pe bancă vom avea spiritul băieților ăștia, vom avea o șansă.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am și spus: ‘Poate jucătorii Craiovei sunt mai buni, mai talentați, dar, dacă au spiritul nostru, au o șansă’. Eu zic că numai CFR are spiritul ăsta, d-aia câștigăm trofee. Nu cred că CFR a avut cel mai bun lot în ăștia cinci ani, dar spiritul a fost foarte important. Meciul ăsta m-a ajutat să le arăt cum un Benzema, care nu mai contează câți bani câștigă, se bucură pe bancă la un aut.

Merg pe mâna lui Real pentru chestia asta. Eu sunt fan Klopp, echipa lui joacă direct, pe poartă, fără multe pase. Fiecare are stilul lui, Klopp îmi place de mor, 4-3-3, totul pe atac, în viteză. Are niște jucători fenomenali, cei patru atacanți care pot câștiga oricând meciul. După 90 de minute, 1-1 o să fie. Și după bate Real”, a dezvăluit Dan Petrescu, în podcastul „DA BRAVO!” al lui Mihai Bobonete.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Recomandări
  • Supercupa României, primul meci cu VAR din țara noastră, se va disputa la Arad
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și