Închide meniul

Marius Șumudică a făcut praf arbitrajul din Turcia. „Fac numai ce vor ei!” Românul vrea să dea lovitura în Fenerbahce – Malatyaspor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 18:01

Marius Șumudică a făcut praf arbitrajul din Turcia. „Fac numai ce vor ei! Românul vrea să dea lovitura în Fenerbahce – Malatyaspor

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Malatyaspor are meci cu Fenerbahce în etapa a 19-a din campionatul Turciei. Șumudică vrea să dea marea lovitură și să câștige pe terenul echipei care sezonul trecut s-a luptat la titlu până în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a făcut praf arbitrajul din Turcia

„Am venit să jucăm, să luptăm, suntem trei echipe cu același număr de puncte. Este doar un meci între noi și locul care ne salvează de la retrogradare. Am venit să luptăm, să ne facem jocul, vrem să scoatem puncte, nu venim ca victime. Malatya a jucat foarte bine cu Kayseri. Am pierdut două puncte din cauza arbitrilor, nu din cauza noastră. Toată Turcia a văzut acel penalty. Nu înțeleg cum în toată Europa arbitrii merg să verifice la VAR, iar în Turcia fac ce vor ei. Nu vreau să-i însult, dar trebuie să ne respecte munca”, a spus Marius Șumudică, potrivit beIN Sports Turkiye.

Malatyaspor e fără victorie de 8 etape în campionatul Turciei. În runda precedentă, Malatyaspor a condus cu 2-0 la pauză, dar n-a scos decât un singur punct cu Kayserispor. Echipa lui Șumudică a avut un gol anulat și a cerut și un penalty.

Spiritele s-au încins după ce arbitrul a fluierat finalul jocului. Președintele celor de la Malatyaspor, Adil Gevrek, a intrat pe gazon să-l confrunte pe „centralul” partidei. Arbitrii au fost ținuți pe teren aproximativ 20 de minute și au fost scoși însoțiți de polițiști.

Reclamă
Citește și:

Fanii vor să-i facă echipa lui Marius Șumudică

Marius Şumudică le-a dat explicaţii fanilor care sunt nemulţumiţi de tactica pe care o face la echipă. Mai mult, suporterii vor să impună anumiţi jucători în prima echipă. Şumudică a reacţionat şi i-a invitat pe cei nemulţumiţi la antrenamentele echipei.

„O nouă provocare ne așteaptă. O vom întâlni pe Fenerbahce într-un meci foarte important. Văd că încă primesc mesaje în care sunt întrebat despre detaliile tactice din meciul împotriva lui Kayseri. Sunt un tip sincer, mă cunoașteți.

Vreau să știți asta: fiecare meci are povestea lui, fiecare meci este diferit. Când am schimbat sistemul la 4-2-3-1 pe teren propriu cu Alania, am încasat 6. Totuși, am câștigat cu Altay și Adana jucând cu 5 pe spate. De asemenea, am remizat cu Konya și Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am remizat cu Kayseri din cauza sistemului tactic. Statisticile din a doua repriză arată că am fost superiori, însă sunt lucruri pe care nu le poți controla în fotbal. Asta nu înseamnă că nu vom mai folosi sistemul 4-2-3-1, însă trebuie să ne adaptăm jocului și oponentului.

Unii dintre voi sugerează numele unor jucători care ar trebui să fie în ‘primul 11’. Vă invit la antrenament pentru a vedea dacă sunt un antrenor corect sau nu.

Trebuie să rămânem uniți și să facem ce avem mai bun pentru a urca în clasament. Ne aflăm în aceeași barcă. Jucătorii, staff-ul și cu mine lucrăm pentru a face oamenii din Malatya fericiți. Numai bine!”, a scris Șumudică, pe contul său de Twitter.

Recomandări
  • Marius Șumudică a făcut praf arbitrajul din Turcia
  • Românul vrea să dea lovitura în Fenerbahce – Malatyaspor

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și