Închide meniul

Marius Şumudică a revenit în ţară cu moralul la pământ. E hotărât să le refuze chiar și pe FCSB sau Craiova. "Am împlinit 50 de ani, dar după faţă unii mă întreabă când ies la pensie!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2021, 20:50

Marius Şumudică a revenit în ţară cu moralul la pământ. E hotărât să le refuze chiar și pe FCSB sau Craiova. "Am împlinit 50 de ani, dar după faţă unii mă întreabă când ies la pensie!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică a anunţat că nu se grăbeşte să revină pe banca unei echipe

Şumudică şi-a dat demisia chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. A dezvăluit că şi-a dorit să facă asta chiar şi mai repede, dar a fost ţinut în loc de clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Mă simt obosit, până în vară nu mai antrenez pe nimeni"

"Am împlinit o jumătate de sută. Totuşi, după faţă, unii mă întreabă când ies la pensie. Am plecat de la Rizespor, mi-am dat demisia şi am vrut să o fac acum trei meciuri. Simţeam că am făcut o greşeală, că există o incompatibilitate între mine şi echipă. Erau jucători nepregătiţi, trebuia să o iau de la zero cu fiecare. 

A fost cel mai bun club la care am lucreat din punct de vedere administrativ şi al condiţiilor oferite. Este prima oară în cariera mea, în ultimii 15-16 ani, când nu am reuşit să urc în campionat. Mi-a fost greu, cei de la Rizespor nu au vrut să mă lase să plec. Am avut o clauză de plătit şi până la urmă am ajuns la un acord comun", a dezvăluit Marius Şumudică la Digi Sport.

Şumudică nici nu vrea să audă de ofertele din Liga 1. În trecut a fost în discuţii cu Gigi Becali, iar în startul acestui an a fost dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Nici măcar la echipa lui de suflet, Rapid, nu este dispus să se ducă acum.

"Niciodată nu voi mai prelua o echipă din mers. Sub nicio formă nu semnez cu altcineva acum, până în vară nu mai antrenez. Mă simt obosit, eu de 12-13 ani lucrez încontinuu. Nu am avut pauză şi nu am fost demis niciodată. 

Reclamă

Eu după ce am plecat de la Gaziantep am vrut să stau până în vară, să mă odihnesc. Şi acum toată lumea mă ruga să rămân, dar simţeam că nu pot să îi ajut. Mai erau 14 etape şi am simţit că e momentul să vină altcineva care să facă mai mult", a mai precizat antrenorul român.

Trei remize şi patru înfrângeri a înregistrat Marius Şumudică cu Rizespor, echipă care a ajuns pe locul 16 în Turcia. Mai are numai două puncte avans faţă de ocupantele locurilor retrogradabile.

Marius Şumudică, "atacat" de Dumitru Dragomir

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Rizespor chiar de ziua lui şi a fost criticat de Dumitru Dragomir pentru alegerea de a merge la o echipă considerată mică. E valabil şi pentru Dan Petrescu, dat şi el afară de la Kayserispor.

Reclamă 4 / 0/3

"Părerea mea e că fără rezultate nu poţi sta nicăieri, tăticu. Nu-i văita, au destui bani. S-au dus la echipe proaste, fără valoare, d-aia n-au reuşit. Dacă au minte, aşteaptă să antreneze o echipă bună. Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că a dat chix aici. S-au grăbit, s-au bucurat la bani puţini pe termen scurt, nu bani mulţi pe termen lung", a spus Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start Vezi toate știrile
Citește și