Închide meniul

Marius Şumudică, chemat la Rapid! Update: Antrenorul a acceptat propunerea. Prima reacţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 11:32

Marius Şumudică, chemat la Rapid! Update: Antrenorul a acceptat propunerea. Prima reacţie

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu

Marius Şumudică, cu fularul Rapidului la gât / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

UPDATE: Marius Şumudică s-a declarat interesat de oferta lui Victor Angelescu. "Mi-aș dori din suflet să-i ajut, le-am zis că mă voi duce la câteva antrenamente. Poate, cu acordul lui Grig, să dau un sfat, să simtă că sunt alături de ei. O fac din suflet. Am văzut și eu programul lor. O să văd cum o să iau legătura și asta e ce pot face în momentul de față", a spus tehnicianul, pentru Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Marius Şumudică este chemat să îşi ajute echipa de suflet să promoveze în Liga 1. Patronul Rapidului spune că a discutat cu acesta prin intermediul suporterilor şi că urmează să aibă şi o întâlnire cu fostul antrenor al lui Rizespor.

Marius Şumudică, dorit de Victor Angelescu la Rapid

Victor Angelescu spune însă că nu este vorba despre o ofertă pentru postul de antrenor, care este ocupat acum de Nicolae Grigore.

"Nu l-am ofertat cu sume de bani. Am avut o discuţie şi cu cei din galerie şi, dacă Şumi are timp, mai ales că acum nu are angajament, şi vrea să vină să ajute, să vină la nişte antrenamente şi aşa mai departe, putem să ne folosim de el. 

Reclamă

Mai avem trei meciuri, nu putem să vorbim în momentul de faţă de o schimbare de antrenor. Nu avem oricum puterea financiară de a-l oferta pe Şumudică. Sunt convins că el va avea oferte la vară pe mult mai mulţi bani. 

El este foarte apropiat de suporteri. Am vorbit prin intermediul reprezentanţilor suporterilor. Vreau să mă văd şi eu săptămâna asta. Poate ne ajută cu un sfat, cu echipa, cu ce se întâmplă pe partea tactică. Un rapidist pur-sânge, un antrenor care a avut rezultate excelente", a spus Victor Angelescu pentru AS.ro

Ce a spus Marius Şumudică despre posibiltatea de a antrena la Rapid

În runda trecută, Rapid a fost învinsă cu 3-1 pe propriul teren de Csikszereda. "Giuleştenii" sunt fără victorie în 2021 şi riscă să rateze promovarea în prima ligă pentru al doilea sezon la rând.

Reclamă 4 / 0/3

La revenirea în ţară, după ce s-a despărţit de Rizespor, Şumudică a spus că intenţionează să meargă în vizită la Rapid, club pentru care a jucat de două ori (1996-1999 şi 2001-2002) şi pe care l-a antrenat o dată (2010-2011).

"Singurul club unde m-aş duce să văd, nu să îi ajut că nu au nevoie şi nu sunt Guardiola şi Mourinho, este Rapid. M-aş duce să îl salut pe Grig şi la antrenamente, să mă uit acolo, este Grig", a spus Marius Şumudică pentru as.ro.

Marius Şumudică, ofertă de la Dinamo

Şi Dinamo, un alt club de tradiţie care se confruntă cu mari probleme, l-a ofertat pe Marius Şumudică. "E adevărat că m-au căutat, dar nu se pune problema. Îi respect, le doresc baftă. Sunt nişte oameni extraordinari să strângi atâţia bani, bravo lor pentru tot ceea ce fac acolo, dar nu se pune problema ca eu să merg să antrenez. Cel puţin în perioada asta următoare", a mai spus Marius Şumudică. Acesta a precizat că până la vară nu mai doreşte să preia nicio echipă.

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Rizespor chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. Trei remize şi patru înfrângeri e palmaresul lui Marius Şumudică pe banca echipei de la malul Mării Negre.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și